Ünlü işadamının eşinden acı haber

Ünlü işadamının eşinden acı haber

Kozmetik devi Adnan Hunca'nın önceki gün ortadan kaybolan 75 yaşındaki eşi Sema Hunca, Belgrad Ormanlarında kaza yapmış otomobilinin içinde ölü bulundu.

Ünlü işadamının eşinden acı haber
16px
24px
08.10.2015 12:48
ABONE OLgoogle
İşadamı Adnan Hunca'nın kaybolan eşi Selma Hunca'nın cesedine ulaşıldı. Hunca'nın kaza yaptığı öğrenildi.

Ünlü iş adamının eşi 2 gündür kayıp

İstanbul’da, alışverişe gidiyorum diye evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Galatasaray eski Divan Kurulu üyesi Adnan Hunca’nın eşi Selma Hunca’nın cesedi Fatih Ormanlarında bulundu. Hunca’nın aracıyla trafik kazası geçirdiği ve olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Fatih Ormanları çevresinde dün yerden ve havadan başlatılan arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlanmıştı.

PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ KAYIPTI!

Büyükdere Caddesi’nde ikamet eden Hunca Kozmatik’in kurucusu Adnan Hunca’nın eşi Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Çalışanlara , “Alışverişe çıkıyorum” diyerek Bahçeköy’deki evden ayrılan Selma Hunca, saatler geçmesine rağmen dönmeyince, eşi ve oğlu Emniyet’e kayıp müracaatı yaptı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve  İlçe Emniyet ekipleri çalışma başlattı. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB), Selma Hunca’nın Galatasaray eski Divan Kurulu üyesi Adnan Hunca ve yeni dönem divan kurulu üyesi olan oğlu Tuncer Hunca’nın bilgisine başvurdu.

Polisin çevrede yaptığı aramalarda ve hastanelere yapılan sorgulamada, 75 yaşındaki Hunca’nın izine ulaşılamadı. Bunun üzerine saat 01.00`de Hunca’nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy Yolu’ndaki villa çevresinde arama başlatıldı. Eğitimli polis köpeğinin de kullanıldığı aramalara, çok sayıda ekip katıldı.

Fatih Ormanları ve çevresinde sabaha kadar devam eden aramalara, AFAD ve AKUT ekipleri de destek verdi. Gün boyu polis helikopterinin de kullanıldığı çalışmalara havanın kararmasıyla ara verilmişti. Arama çalışmaları sabanın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılmıştı. Polis helikopteri Hunca’nın cesedine ve kaza yapmış aracına ulaştı.


Cipin yol seviyesinden yaklaşık 5 metre aşağıdaki ormanlık alana uçtuğu için görülemediği belirtildi.

Salı günü esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Sema Hunca'yı bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü özel bir ekip oluşturuldu.

Özel ekip Hunca ailesinin evinde çalışanların ve Sema Hunca'yı son gören terzisinin ifadelerini aldı.

Ayrıca bölgedeki kamera görüntülerine yoğunlaşıldı. Toplanan kamera görüntülerinde bir iz aranırken, Sema Hunca'nın cep telefonu Fatih Ormanları bölgesinden sinyal vermeye devam etti. Telefon sinyalinin geldiği ormanlık alanda arama yapan ekipler Sema Hunca'nın 34 SH 984 plakalı BMW X3 marka cipini yan yatmış halde, ormanın içerisinde buldu. Cip yoldan kayarak yaklaşık 5 metre aşağıya düşmüştü. Sema Hunca direksiyondaydı. Çarpmanın etkisiyle başına darbe almıştı ve hayatını kaybetmişti.

Ünlü iş adamının eşi 2 gündür kayıp
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde