Ünlü işadamı hem eşini hem de sevgilisini aldatıyor...

Ünlü işadamı hem eşini hem de sevgilisini aldatıyor...

Evli olmasına rağmen şimdiye kadar sayısız güzelle kaçamak yapan, halen kendisinden 34 yaş küçük oyuncu ile yasak aşk yaşamaya devam eden iş adamı bu kez hem eşini, hem sevgilisini aldatıyor..

Ünlü işadamı hem eşini hem de sevgilisini aldatıyor...
16px
24px
07.07.2017 04:25
ABONE OLgoogle

İstanbul'un elitleri, 1948 doğumlu tescilli çapkın Ömer Dinçkök'ü feci halde dillerine dolamış durumda. Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen şimdiye kadar sayısız güzelle kaçamak yapan, halen kendisinden 34 yaş küçük oyuncu Eylül Deniz Çolak ile yasak aşk yaşamaya devam eden Dinçkök'ün; bu kez hem eşini, hem sevgilisini aldattığı konuşuluyor!

Son iki gündür sosyete kulislerinde top 10'daki bir numaralı dedikodu bu.

Evli işadamı, genç oyuncuyla yasak aşk mı yaşıyor?

YENİ SEVGİLİSİ EŞİNE BENZİYOR

Bir yıldır yasak aşk yaşadığı sevgilisi Eylül Deniz Çolak tarafından Şubat'ta terk edilen ve Mayıs sonunda sevgilisinin gönlünü yeniden almayı başaran Ömer Dinçkök, üç gün önce Ibiza'da bir kadınla objektiflere takıldı.

Fotoğrafı ilk gördüğümde, Dinçkök'ün karşısındaki kadını sevgilisi sandım. Meğer baş başa oturduğu güzel, Eylül Deniz Çolak değilmiş! Sosyal medyaya düşen bu fotoğrafa bakan dikkatli gözler, bu kişinin Dinçkök'ün sevgilisi Çolak olmadığı konusunda hemfikir.

Bu ilk ihanet değil: Ünlü iş adamı gizli aşkıyla

Eşi Ayşegül Dinçkök'ü anımsatsa da, o da değil. Bu yüzden sosyete Ömer Dinçkök'ün hem eşini, hem de sevgilisini aldattığını konuşuyor. Bu arada Ömer Bey, çapkın arkadaşlarının bile diline düşmüş; 'Bu kadarına pes!' diyorlarmış.

İspanya'nın çılgınlar adası Ibiza'da meçhul bir kadınla objektiflere yakalan Ömer Dinçkök, sosyetin diline düşmüş durumda.

Sosyete şokta! Ali Dinçkök arkadaşının kızıyla aşk yaşıyor...

Ömer Bey, Ayşegül Hanım ile birlikte yaşadıkları Tarabya'daki eve gitmeye devam etse de; Ayşegül Hanım, Ömer Bey ile ne görüşüyor, ne de konuşuyormuş.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde