Ünlü işadamı: Eşim gizlice eski eşiyle görüşüyor

Ünlü işadamı: Eşim gizlice eski eşiyle görüşüyor

İşadamı Serhat Türkkan, oyuncu eşi Arzu Yanardağ’ın eski eşiyle buluştuğunu iddia ederek boşanma davası açtı.

Ünlü işadamı: Eşim gizlice eski eşiyle görüşüyor
16px
24px
03.07.2010 12:53
ABONE OLgoogle

Vatan gazetesinden Özlem Ülkü'nün haberine göre, oyuncu Arzu Yanardağ ile 2 yıl önce nikah masasına oturduğu işadamı işe Serhat Türkkan boşanma kararı aldı. Dün avukatı aracılığıyla Kadıköy Adliyesi’ne başvuran Türkkan, mahkemeye sunduğu dilekçede yer alan ifadesiyle de şaşırttı. Türkkan dava dilekçesinde boşanma gerekçesi olarak şunları sıraladı:

* Başlangıçta uyuşuyor gibi görünsekte dışarıya yansıtılmayan iç huzursuzluklar ve anlaşmazlıkla evliliğimizin ilk günlerinden itibaren filizlenmiştir. Artık ayrı yaşadığımız evliliğimizi sürdürmenin imkanı kalmamıştır.

* Kısa bir süre önce boşanma davası açmayı düşündüm ancak araya girenlerin ısrarı sonucu danışmana bile gitmemize karşın aile içi huzursuzlukların sonucu boşanma davası açılması zorunlu olmuştur.

* Evlilik karşılıklı sevgi,saygı ve sadakat anlayışına dayanır. Oysa ki evliliğimizde bunlar sorgulanır hale gelmiştir. Nitekim, eşimin eski kocası ile gizlice buluşması ve telefonla görüşme trafiğinin artması belirleyici unsur olmuştur.

* Evliliğin devamı için olmazsa olmaz unsur karşılıklı güvendir. Bu güven daha öncede benzer sebeplerle bozulmuştur.

* Aykırı karekterlerimiz yüzünden boşanmamız zaruri olmuştur. Ancak eşi Arzu medyatik bir kişiliktir ve bu yüzden bu davaya basın yasağı getirmesini talep ediyoruz.

İlk evliliği şiddet bitirdi

Arzu Yanardağ ilk evliliğini 2006 yılında reklamcı Ali Serter ile yapmış ancak şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmıştı. Bu evlilikten Maya Alara isminde bir kızı olan Yanardağ bu sancılı dönemin ardından mutluluğu işadamı Serhat Türkkan’da bulmuştu. Türkkan, Yanardağ’ın ilk evliliğinden olan ancak babası Ali Serter’in ilgilenmediği Maya Alara’ya adeta babalık yapmıştı. Maya Alara’nın her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilenmişti. Ancak bu evlilikte 2 yıl sonra bitti. Evlerini ayıran çiftten Serhat Türkkan’ın yapımcısı olduğu “Kanlı Künye” isimli filminin ekibiyle birlikte Bakırköy Titanic otelde kaldığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde