Ünlü iş insanı ölümden kılpayı kurtuldu!

Ünlü iş insanı ölümden kılpayı kurtuldu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece yarısı ünlü iş insanı Mehmet Süha Aktaş otomobili ile yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin üzerine düşen direk sonrası büyük şok yaşayan Aktaş ölümden kıl payı kurtuldu.

Ünlü iş insanı ölümden kılpayı kurtuldu!
16px
24px
17.05.2020 01:19
ABONE OLgoogle

Kaza Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gürece Köyü’nde önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Bodrum merkezden yazlığına dönen 69 yaşındaki ünlü iş adamı Mehmet Süha Aktaş’ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı.

20 SANİYE İLE KURTULDU

Uzun yıllar Yaşar Holding ve Gemport A.Ş.’de üst düzey yöneticilik yapan Aktaş otomobilinden inerek uzaklaştıktan 20 saniye sonra beton direk otomobilinin üzerine düştü.

YOLU KAPATTI YANGIN ÇIKTI

Elektrik direği otomobilin üzerine devrilip yolu kapattı. O sırada yere düşen elektrik telleri kuru otları tutuşturarak yangın çıkmasına neden oldu. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Yangın kontrol altına alındı. Kazadan sonra büyük şok yaşayan otomobil sürücüsü Aktaş  ambulansta tedavi altına alındı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yaşar Anter/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde