Ünlü iş adamının üzerinden 1 dolar çıktı

Ünlü iş adamının üzerinden 1 dolar çıktı

Demokrasi nöbetlerine katılan iş adamının üzerinden de, FETÖ lideri Gülen tarafından gönderilen 1 dolar bulunduğu iddia edildi.

Ünlü iş adamının üzerinden 1 dolar çıktı
16px
24px
11.08.2016 07:25
ABONE OLgoogle
İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında örgüte finansal destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay, Kavuklar Şirketler Grubu Başkanı Abdullah Kavuk ile Karakaş Atlantis Kuyumculuk'un Başkanı Kamil Karakaş'ın sorguları devam ediyor.

Sabah'ta yer alan haberde Ahmet Küçükbay'ın üzerinden de, FETÖ lideri Gülen tarafından gönderilen 1 dolar bulunduğu iddia edildi.  Küçükbay İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi birçok gazeteye tam sayfa ilan vererek mitinge destek vermişti. Kendisi de mitinge katılmıştı.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında Alfemo Mobilyaları'nın sahibi Ramazan, Şaban ve Süleyman Davulcuoğlu kardeşlerle Rodi Jeans'in sahipleri Çetin, Fetih ve Fatih Kazancı kardeşlerin de yakalanması için çalışmaların yürütüldüğü öğrenildi.
Fatih Şendil/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde