Ünlü iş adamının eşi 2 gündür kayıp

Ünlü iş adamının eşi 2 gündür kayıp

Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Selma Hunca kayboldu

Ünlü iş adamının eşi 2 gündür kayıp
16px
24px
07.10.2015 18:36
ABONE OLgoogle
Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Selma Hunca kayboldu. Evden "Alışverişe çıkıyorum" diye ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Selma Hunca'yı bulmak için polis alarma geçti. Aramalar, Selma Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy yolu ormanlık alanda yoğunlaştırıldı.

TELEFONU EN SON BAHÇEKÖY YOLUNDA SİNYAL VERDİ

Sarıyer'de oturan Selma Hunca'nın alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrıldığı belirtildi. Ancak aradan saatler geçmesine rağmen Selma Hunca'nın geri dönmemesi üzerine, önce ailesi tarafından arandığı, bulunamayınca polisten yardım istendiği öğrenildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü alarma geçiren olay üzerine, bölgede bulunan tüm polislere Selma Hunca'nın fotoğrafı dağıtılarak yaşlı kadın aranmaya başlandı. Aramalar, Selma Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy yolu ormanlık alanda yoğunlaştırıldı. Aramalara, polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ve AKUT ekipleri de katılıyor.

Yetkililer, bölgedeki tüm kamera kayıtlarının incelemeye alındığını, Selma Hunca'yı bulmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.



KAÇIRILDI MI

Ne ailenin ne de polisin yaptığı aramalar sonuç verdi. Bunun üzerine Sema Hunca’nın cep telefonu sinyalleri incelemeye alındı. Telefon sinyalinin son olarak Sarıyer’deki Fatih Ormanları’ndan alındığı belirlendi. 

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, arama çalışmalarını buraya kaydırdı. Polis, önceki gece ve dün sinyalin alındığı noktada eğitimli köpeklerin de yardımıyla arama yaptı. Polis helikopteri havalandırıldı ancak bu çalışmadan da bir sonuç çıkmadı. Aramalar sürerken telefon dün de gün içinde sinyal vermeye devam etti.

Ancak ne Hunca’nın ne de evden çıkarken aldığı otomobilin izi bulunamadı.  Polis, sinyal alınan bölgede yapılan tüm aramalara rağmen otomobilin dahi izine rastlamaması nedeniyle Sema Hunca’nın kaçırılma ihtimalini de gündemine aldı. Polis, bu ihtimal dahilinde kaçıran kişilerin cep telefonunu ormanlık alana atarak polisin dikkatini bu alana çekmeyi düşündüklerini değerlendirdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde