Ünlü iş adamının adı karıştı: 2 ölü 6 yaralı

Ünlü iş adamının adı karıştı: 2 ölü 6 yaralı

Çeşme Alaçatı’da, Türkiye’de tanınan işadamı M.A.Y.’nin otel inşaatının yanındaki eğlence mekanında kan aktı.

Ünlü iş adamının adı karıştı: 2 ölü 6 yaralı
16px
24px
24.05.2016 14:20
ABONE OLgoogle
Çeşme Alaçatı’da, Türkiye’de tanınan işadamı M.A.Y.’nin otel inşaatının yanındaki eğlence mekanında kan aktı.

M.A.Y.’nin adamı olduklarını söyleyen kişiler inşaatın yanındaki eğlence mekanını sabah erken saatlerde bastı. Kalaşnikof silahın kullanıldığı arbede sırasında 2 kişi öldürüldü, 6 kişi de yaralandı. Polisin araştırmalarının devam ettiği açıklandı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında işadamı M.A.Y.’nin Piyade Kumluğu bölgesinde inşaatı süren otelinin yanındaki eğlence yerinde meydana geldi. M.A.Y.’nin adamları ile inşaatın yanındaki eğlence mekanı çalışanları arasında bir süreden bu yana devam eden husumet silahlı kavgaya döndü. 

İki grup arasındaki kavgadan sonra bu sabah saatlerinde iddiaya göre, A.B., yanındaki adamları R.S., U.T., Ö.D. ve Ş.A. ile eğlence mekanı çalışanlarının kaldığı bölüme girdi.

İçeri giren 5 kişi eğlence yerinde çalışan 6 kişiyi darp etti. Ancak, A.B.’nin belindeki tabanca arbede anında yere düşüp kazayla ateş aldı.

Bu sırada arkada güvenlik amaçlı bekleyen A.B.’nin, arkadaşı çatışma çıktığını düşünerek Kalaşnikof tüfekle rasgele ateş etmeye başladı. Bir anda silahların kullanıldığı kavgada, eğlence mekanı çalışanlarından Gökhan İşler ve Oben Özdoğan öldü.

HASTANEDE GÖZALTINA ALINDILAR

Tedavi için Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne giden yaralılardan A.B., yanındaki R.S. ve U.T. gözaltına alındı. Durumu ağır A.B.’nin tedavisine devam edildi, R.S. ve U.T. Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Olayda toplam 6 kişinin yaralandığı yaralıların çeşitli hastanelerde tedavilerinin sürdüğü sağlık durumlarının da iyi olduğu açıklandı. 

Olay sonrasında bölgeye giden emniyet yetkilileri, incelemenin sürdüğünü, olayla ilgili tüm iddiaların araştırıldığını açıkladı. Otomobille kaçan kişilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde