Ünlü iş adamı televizyonun fişini çekti...

Ünlü iş adamı televizyonun fişini çekti...

Kanal A, Termikel gibi firmaların sahipleri olan Ahmet Kaya ve Mustafa Kaya televizyonun fişini çekti...

Ünlü iş adamı televizyonun fişini çekti...
16px
24px
31.10.2017 12:11
ABONE OLgoogle

Ahmet Kaya ve Mustafa Kaya kardeşlerin sahibi olduğu Kanal A yayın hayatına son verdi..  1996'dan beri yayın yapan Kanal A bugünden itibaren yayınlarına son verdi. Ankara'da yerel bir televizyon olarak kurulan ve kurulduğu dönem Melih Gökçek yanlısı yayınlarıyla öne çıkan kanal, Termikel Grup'a (Termikel Bilişim Teknolojileri A.Ş) ait.

Kanaldan yapılan açıklamada. '28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz.' denildi.

Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, Kanal A'nın yayın hayatına son verdiklerini şöyle açıkladı:

1996 yılından bugüne kadar inandığımız değerler çerçevesinde ilkeli, doğru habercilik ve analizler yapmaya çalıştık. 28 Şubat'çılar, FETÖ'cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık.

Hareketli ve yoğun gündemler içerisinde geçen süreçte, vatanımız, milletimiz ve maneviyatımız için sürekli ortak değerleri gündeme getirdik.

Hedeflerimiz gereği medya işinde yıllardır rızık peşine düşmedik. Rızkı veren Cenab-ı Hak'tır düşüncesiyle hareket ettik.

Medya ve özellikle televizyon dünyası dikensiz gül bahçesi değil ki Kanal A gülistan olsun. Ama biz her zaman halimize şükrettik, hamd ettik.

Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz. Radyo A ve www.kanalahaber.com yayınlarına devam edecek.

Bu süre zarfında samimiyetini ve sıcaklığını sürekli olarak yanımızda hissettiğimiz siz değerli izleyicilerimize, fedakâr programcılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

KANAL A KİMİN?

Kanal A, Termikel gibi firmaların sahipleri olan Ahmet Kaya ve Mustafa Kaya kardeşlerin adı bir dönem ahibi oldukları Elektromed firmasına sağlanan “vergi avantajı” ile gündeme gelmişti. Sayıştay Başkanlığı’na bağlı denetçilerin, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) 2011 yılı hesapları ile ilgili yaptığı inceleme sonucunda hazırladığı, “Taslak Raporda” konuyla ilgili çarpıcı bilgilere yer verilmişti. Raporda, Elektromed şirketinin 136 milyon liralık vergi borcunun yaklaşık 130 milyon lirasının silindiği dönemde, birçok büyük holdinge de vergi avantajı sağlandığı vurgulanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde