Ünlü iş adamı, koltuğunu kızına bıraktı!

Ünlü iş adamı, koltuğunu kızına bıraktı!

Ünlü şirkette çalışanlar koltuklarını çocuklarına devrettiler..

Ünlü iş adamı, koltuğunu kızına bıraktı!
16px
24px
23.04.2017 11:09
ABONE OLgoogle

Turizm sektöründeki 30 yılı geride bırakan Jolly Tur, bu defa hem çalışanlarını motive etmek hem geleceğin turizmcileri için ilk tohumları atmak hem de çocukları sevindirmek için özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Jolly Tur, bu kapsamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir sürpriz hazırladı. Çalışanlarını, turizm gibi zorlukları çok olan bir sektörde sürekli eğitmek ve motivasyonunu yüksek tutmak için etkinliklerini ara vermeden sürdüren Jolly Tur’un en son etkinliği de çalışanların, çocuklarına sembolik olarak koltuklarını devretmeleri oldu. 22 Nisan’da ebeveynlerinin görevleri için koltuklarını devralan çocuklar, büyük bir heyecan yaşadı.

Mert Vardar de koltuğunu oğlu Mete Kaya Vardar’a teslim etti

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar’ın çocuklarının da aralarında olduğu toplam 50 çocuk, 22 Nisan’da ebeveynlerinin görevlerini üstlendi.

Mete Vardar koltuğunu oğlu Ege Sinan Vardar ve kızı Ceylan Vardar’a, Mert Vardar koltuğunu oğlu Mete Kaya Vardar’a teslim ederken, Kültür Departman Müdürü Kerem Gökçe koltuğunu oğlu Şevket Toprak’a, İç Denetim ve Uyum Müdürü Seda Karaman koltuğunu Ege’ye, Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Yonar koltuğunu oğulları Atakan ve Efe’ye, İnsan Kaynakları Müdürü Tuncay Barikan ise koltuğunu çocukları Eren ve Elif Ece’ye teslim ettiler.

Jolly Tur’un bu anlamlı etkinlik sonrasında yine çocuklar için planlanmış bol eğlenceli bir parti gerçekleştirildi. Partide çocukların bayram sevincini ebeveynlerinin yanı sıra ilk iş deneyimlerini yaşadıkları yeni arkadaşlarıyla doyasıya tatmaları için pek çok eğlenceli aktivite gerçekleştirildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde