Ünlü iş adamı kızını eve kapattı!

Ünlü iş adamı kızını eve kapattı!

Sezen Aksu ile yaşadığı aşkla ünlenen, halen de Mehmet Ali Erbil'in ex eşi Tuba Coşkun'la flört eden işadamı Önder Fırat kızını eve kapattı!

Ünlü iş adamı kızını eve kapattı!
16px
24px
19.12.2014 06:31
ABONE OLgoogle
Sezen Aksu ile yaşadığı aşkla ünlenen, halen de Mehmet Ali Erbil'in ex eşi Tuba Coşkun'la flört eden işadamı Önder Fırat, hereketli özel hayatıyla bir dönem gündemi epey meşgul etmişti.

Ancak öğrendim ki; Önder Bey, kızı İdil Fırat'ın aşk hayatıyla gündeme gelmesini hazmedememiş!

Bir süre önce Arda Turan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren İdil Fırat, Arda'nın evinin sokağında çektirdiği fotoğrafları paylaşmış ama aşkı hakkında hiç konuşmamıştı.

Geçenlerde; Fırat'ın bir süre önce Arda'dan ayrıldığı ve Arda'nın da Serenay Sarıkaya'nın peşine düştüğü yazılıp çizildi.

Önceki gün de Fırat'ın Arda'ya misilleme yapmak için, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile flört ettiği haberleri çıkınca Fırat bir kez daha aşk hayatıyla magazin gündemine gelmiş oldu. İşte kızıyla ilgili bu dedikodular ve çıkan haberler Önder Fırat'ı çileden çıkartmış! 

ORTALIK DURULANA KADAR CEZA 

Önder Fırat, kızına çok kızmış ve onu ev hapsiyle cezalandırmış. Kızının evden dışarı çıkmasını yasaklayan Önder Bey, ortalık durulana kadar da bu cezayı kaldırmayı düşünmüyormuş. İdil Fırat, şimdilik, internet ve telefon aracılığıyla arkadaşları ile hasret giderebiliyormuş. Bakalım bu yasak ne zaman kalkacak ve İdil Fırat tekrar sokağa çıkabilecek... 
Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde