Ünlü iş adamı 34 yaş küçük sevgilisi için kesenin ağzını açtı: İbiza’da yazlık Ulus’ta kışlık

Ünlü iş adamı 34 yaş küçük sevgilisi için kesenin ağzını açtı: İbiza’da yazlık Ulus’ta kışlık

70 yaşındaki tescilli çapkın Ömer Dinçkök'ün, kendisinden 34 yaş küçük oyuncu Eylül Deniz için kesenin ağzını açtı

Ünlü iş adamı 34 yaş küçük sevgilisi için kesenin ağzını açtı: İbiza’da yazlık Ulus’ta kışlık
16px
24px
07.03.2018 07:42
ABONE OLgoogle

70 yaşındaki tescilli çapkın Ömer Dinçkök'ün, kendisinden 34 yaş küçük oyuncu Eylül Deniz ile yasak aşk yaşadığını tüm Türkiye benden öğrenmişti.

Halen Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyen Ömer Bey, geçen yıl sevgilisinin isteklerini karşılamayınca kapının önüne konmuş ama birkaç ay sonra sevgilisinin gönlünü almayı başarmıştı.

Ömer Bey'in, aşkının kalbini tekrar kırmamak için kesenin ağzını sonuna kadar açtığı konuşuluyor.   Evli işadamı, genç oyuncuyla yasak aşk mı yaşıyor?

HEDİYE EVE HEMEN TAŞINMIŞ

Hatırlarsanız, geçen yıl Eylül Deniz'in Ömer Dinçkök'ten Sarıyer'de 2 milyon dolarlık lüks bir villa istediği ve 'hayır' cevabı aldığı için ilişkiyi bitirdiği iddia edilmişti. Galiba konuşulanlar doğruymuş...   Ünlü patronun genç sevgilisiyle kaçamağı karakolda bitti

Çünkü Ömer Bey'in, geçtiğimiz yazın büyük kısmını geçirdikleri Ibiza'dan, Eylül Deniz için denize sıfır, önünde 500 metrekarelik özel plajı olan bir ev aldığını öğrendim. Ömer Bey, yazlıkla yetinmeyip sevgilisine İstanbul'dan bir de kışlık daire almış.   Ünlü işadamı hem eşini hem de sevgilisini aldatıyor...

Daire fiyatlarının 2 milyon dolardan başladığı söylenen, Ulus'taki Lotus Evleri'ndeki dairesinde oturmaya başlayan Deniz'in mutluluktan ayaklarının yere basmadığı konuşuluyor.

Ömer Dinçkök, mutlu etmek için milyon dolarlar harcadığına göre Eylül Deniz'i çok seviyor olmalı...  Ünlü işadamı sevgilisine Londra’da sanat galerisi açacak

Dülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde