Ünlü inşaat devi, Çukur dizisine sponsor mu oldu?

Ünlü inşaat devi, Çukur dizisine sponsor mu oldu?

Show TV’nin, pazartesi günleri yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren tüm reytingleri alt-üst eden dizisi Çukur’un sponsoru ünlü inşaat devi DAP Yapı mı oldu?

Ünlü inşaat devi, Çukur dizisine sponsor mu oldu?
16px
24px
24.10.2018 14:27
ABONE OLgoogle

Karakuzu çetesinin Çukur’u ele geçirmesi ve Cumali Koçovalı’nın diziye dahil olmasının ardından heyecanın her yeni bölümde daha da tırmandığı dizinin bu hafta yayınlanan bölümündeki bir sahne, akıllara “Ünlü inşaat devi, Çukur’un sponsoru mu oldu” sorusunu getirdi.

Bu sahnede, dizinin senaryosuna son iki haftadır büyük bir aşiretin liderlerinden biri olarak katılan Afgan karakterinin kaçırdığı Cumali Koçovalı alıkonduğu yeri tarif etmeye çalışıyor.

Hapsedildiği binanın çatısına çıkan Cumali, İstmarina projesinin ekrana geldiği karede bulunduğu mevkinin en dikkat çekici yapılarını tarif ederken “Bilmiyorum ki Kartal’da mıyım, Avcılar’da mıyım. Denize yakın bir yerdeyim. İyot kokusu var, keza deniz karşımda. Önümde böyle 5 tane bina var. İki tanesi böyle kıvrımlı kıvrımlı ” diyor.

Daha sonrasında ise bu tarif üzerine dizinin en renkli karakterlerinden Aliço, Cumali Koçovalı’nın rehin tutulduğu binayı, İstmarina’yı nişan alarak aramaya başlıyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde