Ünlü futbolcu pozisyona girerken yakalandı!

Ünlü futbolcu pozisyona girerken yakalandı!

Eskişehirspor’un evli ve bir çocuk babası golcü futbolcusu Ümit Karan, iskelede bol bol gol pozisyonuna girdi...

Ünlü futbolcu pozisyona girerken yakalandı!
16px
24px
18.06.2010 08:09
ABONE OLgoogle

Eskişehirspor’un evli ve bir çocuk babası golcü futbolcusu Ümit Karan, önceki gün Türkbükü’nde bir kadınla öpüşürken objektiflere takıldı. Uzun süredir eşiyle boşanacağı iddia edilen Ümit, iskelede bol bol gol pozisyonuna girdi...

BEŞ YILDIR EVLİLER
ERMAN Toroğlu’nun 2005’te düğününden bir gün önce canlı yayında kendisine, “Bu gün 3 gol attın. Yarına golün kaldı mı?” diye sorması olay olan Ümit Karan, Bodrum’ da ofsayta düştü. Uzun süredir, 5 yıldır evli olduğu eşi Zeynep Karan’dan boşanacağı söylenen ünlü futbolcu, Türkbükü’nde iskelede bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. .

TRANSFER TEKLİFİ ALDIM
 ÜMİT Can adında bir oğlu olan Ümit Karan, etraftakilerin meraklı bakışlarına aldırmadan kadın arkadaşıyla her kesin içinde öpüştü. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince denize giren Eskişehirli futbolcu, bir ara gazetecilerle sohbet etti. Transfer teklifleri aldığını belirten Ümit Karan, Turkcell SüperLig’in yeni takımı Bucaspor’la görüştüğünü söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde