Ünlü ekran yüzünden “Her Mevsim Ordu” projesi

Ünlü ekran yüzünden “Her Mevsim Ordu” projesi

Ünlü sunucu Serpin Alparslan memleketi Ordu için hazırladığı projeyi Türkiye'de hayata geçirmeye hazırlanıyor

Ünlü ekran yüzünden “Her Mevsim Ordu” projesi
16px
24px
24.01.2017 18:13
ABONE OLgoogle

Televizyon sunucusu, köşe yazarı, yapımcı Serpin Alparslan memleketi Ordu’ya hazırladığı projeyi çok yakında Türkiye’de hayata geçirecek.

TGRT Haber'de sunuculuğunun yanısıra Yeni Birlik Gazetesinde de köşe yazarlığı yapan Serpin Alparslan “Her Mevsim Ordu” projesini önümüzdeki günlerde Ordu'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Ünlü sunucu, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ordu benim memleketim, bugüne kadar hep yapmak istedim içimde bir uhde vardı kısmet bugüneymiş. Ordu'yu ve Orduluları çok seviyorum Ordu'ya vefa borcum var bunu ödemek istiyorum "Her mevsim Ordu" isimli projemde Türkiye ve dünyada Ordu farkındalığı yaratmak istiyorum. İnsanların “Her Mevsim Ordu”yu görmeleri lazım. Bu proje kapsamında Ordu’ya onlarca gazeteci, televizyoncu, sosyal medya fenomeni, ünlü simalar, ekran yüzleri gelecek kısacası Ordu’yu görmeyen kalmayacak. “Her Mevsim Ordu”nun güzelliğini Avrupaya, Arap Dünyasına ve ülkemize göstermek istiyorum. Proje Arap dünyası. Avrupa ve Türkiye’de uygulanacak. “Her Mevsim Ordu” projemiz yaklaşık 8 ay sürecek."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde