Ünlü çiftle ilgili şok haber: Boşanıyorlar

Ünlü çiftle ilgili şok haber: Boşanıyorlar

Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı çifti, 9 yıllık evliliklerini kurtaramadı. Taraflar, önceki gün üzüntü içinde boşanma protokolüne imza attı

Ünlü çiftle ilgili şok haber: Boşanıyorlar
16px
24px
06.10.2015 05:54
ABONE OLgoogle
Beş yıllık flörtün ardından 10 Şubat 2006'da Paris'te sürpriz bir şekilde nişanlanıp dört gün sonra da Rotterdam'da aynı şekilde evlenen Gökhan- Siren Ertan Çarmıklı çiftinin 14 yıllık beraberliği son buluyor.

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Çarmıklı çiftinin bu durumuna benim gibi herkes aşina olduğu için yine gelip geçici bir durum sanılıyordu ama meğer bu seferki farklıymış! Üstelik artık geri dönüş de yok. Çünkü boşanma konusunda anlaşmışlar, hatta karşılıklı olarak boşanma protokolü bile imzalamışlar. 

BOŞANMA DAVASI BU HAFTA AÇILIYOR 

Protokolün içeriği hakkında çok bilgi sahibi olamadım ama çifte yakın sağlam bir kaynak, çok detay vermeden öyle büyük paraların el değiştirmediğini söyledi. Her iki tarafın avukatlarının yürüttüğü görüşmeler sonucunda ortak bir paydada anlaşan eşler, itirazsız protokolü imzalamışlar.

Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı çiftinin, bu hafta içinde boşanma davasını açacağını öğrendim. Protokol de imzalandığına göre, çift ilk duruşmada anlaşmalı olarak boşanacaktır. Ne diyelim; Allah ikisinin de yolunu açık etsin. 

Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde