Üniversite yakınında 51 Bin TL'ye daire

Üniversite yakınında 51 Bin TL'ye daire

Birçok üniversitenin açacağı kampüsler ile hareketlenecek bölgeye Adres Kampüs’ler geliyor.

Üniversite yakınında 51 Bin TL'ye daire
16px
24px
23.02.2012 14:18
ABONE OLgoogle

Dumankaya, Tuzla –Aydınlı’da gerçekleştirdiği, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.  Birçok üniversitenin açacağı kampüsler ile hareketlenecek bölgeye Adres Kampüs’ler geliyor.

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği Adres Kampüs projelerinin detaylarını ve Adres projelerinin başarılarını paylaştı.

Toplantıda Dumankaya Pusula Yönetim Hizmetleri Müdürü Ahmet Güneş’in 2012 yılı kapsamında teslimi gerçekleştirilecek projeler ve Pusula olarak Dumankaya müşterilerine verdikleri hizmetleri anlatan sunumunun ardından Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Adres projelerinin başarı hikayesini anlatan ve hayata geçirilecek yeni Adres Kampüs projelerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Kampüs projesi kapsamında inşa edilecek Adres Kampüs Doğu ve Adres Kampüs Batı’nın, bölgede halihazırda yer alan üniversiteler haricinde inşaatı süren diğer üniversite kampüslerinin hayata geçmesi ile çok gelişecek bir bölge olacağına dikkat çekerken, çok kazandıran Adres projelerinin bir parçası olacakları için yatırımcılarına önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip olduğunu söylediler.

Adres Efsanesi “Adres Kampüs”lerle Büyüyor

Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı’da yer alan Adres projelerine bir yenisini ekleyerek Adres Kampüs projelerini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili “Dumankaya olarak bizler her zaman projeyi gerçekleştireceğimiz bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini inceliyor, elde ettiğimiz sonuçları piyasa koşullarını da dikkate alarak projelerimizi geliştiriyoruz. Bu bağlamda, ilk temelin 2008 yılında atılmasının ardından hızla değerlenen ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Adres projeleri hızla büyüdü. Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Tuzla-Aydınlı bölgesinde hayat bulan Adres projeleri, yatırımcılarına 2.5 yıl içinde %70’e varan oranlarda kazanç sağlaması nedeniyle en çok tercih edilen projele haline geldi” dedi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise, “Konumu ile dikkat çeken Adres Kampüs Doğu ve Adres Kampüs Batı projelerinden meydana gelecek Adres Kampüs projemiz ile yatırımcılarımıza yine çok kazandırmaya hazırlanıyoruz. Tuzla-Aydınlı’da var olan üniversite kampüslerinin haricinde, inşaatı süren diğer üniversite kampüslerinin de devreye girmesi ile bölge hareketlenecek ve canlanacak. Böylece yeni Adres Kampüs projeleri de çok yakında büyük prim yaparak, bu oranda da yatırımcılarına çok kazandıracaktır” dedi.

ADRES KAMPÜS DOĞU – ADRES KAMPÜS BATI

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Adres Kampüs projeleri hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador proje ile ilgili “Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişmekte olan bölgesi Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiğimiz projelere 2 yeni proje daha ekleyerek Adres Kampüs projelerini hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında yer alacak okuma odaları, TV odaları gibi ortak kullanım alanları ev konforunu kampüs konsepti ile birleştirecek. Gerek yatırımcılardan, gerekse bölgede eğitim gören öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından ilgi gören cazip yaşam merkezleri haline gelecek.

Adres Kampüs Doğu bodrum, zemin ve 5 katın bulunduğu tek bir bloktan oluşacaktır. 144 konuttan oluşacak proje kapsamında stüdyo ve 1+1 daireler bulunuyor. 37 m2 büyüklüğünde stüdyo ve 50-58 m2 1+1 daire seçenekleri sunan proje kapsamında fiyatlar 51.000 – 88.000 TL arasında değişiyor. Özgün mimarisi ile dikkat çeken projede 15 işyerinin bulunduğu ticari alan, etüt odası, okuma odası, oyun odası ve TV odası vb. olarak kullanılabilecek sosyal alanlar ve spor sahası bulunuyor.

Adres Kampüs Batı projesi ise toplam 134 dairenin bulunacağı, zemin ve 7 kattan meydana gelen tek bir bloktan oluşacaktır. 49-53 m2 arasında değişen 1+1 ve 78-81m2 arasında değişen 2+1 daire alternatiflerinden oluşan proje kapsamında fiyatlar 69.000 – 126.000 TL arasında değişiyor. Su öğeleri ve yeşil alanları ile farklılaşan projede 6 işyerinin bulunduğu ticari alan, etüt odası, okuma odası, oyun odası ve TV odası vb. olarak kullanılabilecek sosyal alanlar ve spor alanı bulunuyor.

Tuzla ve Pendik bölgeleri eğitim kurumları açısından oldukça zengin. Halen eğitim veren Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile yakın gelecekte tamamlanması planlanan Süleyman Şah, Medeniyet, Gedik, Piri Reis ve İstanbul Ticaret Üniversitelerinin kampüslerinin hizmete girmesiyle bu bölge çok önemli bir eğitim merkezi olacak. E-5 ve TEM otoyolları ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Pendik feribot iskelesine yakınlığıyla ayrı bir avantaja sahip olan bölge yapımı süren Marmaray’ın Sabiha Gökçen’e bağlanmasıyla daha da önem kazanacak. Çevredeki beş yıldızlı oteller arasında; Divan Otel Asia, The Green Park, Titanic ile Crown Plaza Asia sayılabilir. Viaport, Atlantis, Pendorya, Neomarin ve Marina Mall bölgedeki önemli alışveriş merkezleri olarak öne çıkıyor. Bölgede ayrıca Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Teknopark ve Tübitak gibi önemli tesisler bulunuyor.

Çok kısa süre önce lansmanı yapılan Adres Su ve Adres Natura’nın hemen ardından “Adres Kampüs” ile yine sektörde farklılık yaratmaya hazırlanan Dumankaya, her zaman olduğu gibi bölgenin ve müşterilerin beklentilerine karşılık verecek bir proje geliştirdi” dedi.

Adres Efsanesi

Sunumunda ayrıca Adres projeleri ve başarıları hakkında bilgi veren Ufuk Kayador “Tuzla-Aydınlı son yıllarda yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği ve kazanç sağladığı bir bölge olarak dikkat çekiyor. Dumankaya’nın bölgedeki Adres projeleri de, günümüzün yaşam tercihleri ve ekonomik şartları göz önüne alınarak oluşturuldu.

2008 yılında temeli atılan ilk Adres projesi konut alımlarının büyük ölçüde gerilediği dönemde ortaya çıktı. Çıktığı ilk günden itibaren hem bize hem de sektöre büyük bir ilham kaynağı haline gelmiş ve cesaret vermiştir. Dumankaya olarak sektörde ki tecrübemiz, markamıza duyulan güven ve doğru zamanda doğru projeler geliştirmemiz sonucunda Adres projesi çok büyük ilgi gördü ve daha ön satışta iken konutlar tükendi. Gelen yoğun talebi karşılamak adına Adres projelerini büyütme kararı aldık ve Adres projemizi ilk önce Adres 2 ve ardından Adres 3 projemiz ile büyütmeye devam ettik. 2009 yılı içinde Adres Botanik, 2010 yılında Adres Lobi, 2011 yılında Adres Panorama ve en son olarak 2011 yılının son haftasında Adres Su ve Adres Natura projelerimizi tüketiciler ile buluşturduk.

Adresler yatırımcılarına bugünkü rayiç bedellerle 2,5 yıl içinde %70’e varan oranlarda kazanç getirdi.
Bu açıdan Adres, yatırımlarını gelişmekte olan bölgelerde yapanlar için en doğru tercih oldu.” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde