Unico Sigorta'da hedef: Birlikte daha güçlü

Unico Sigorta'da hedef: Birlikte daha güçlü

Sigorta sektörünün dinamik ve tecrübeli markası Unico Sigorta, hissedarı SBK Holding ile birlikte İstanbul’da broker ve captive acenteleri ile Feriye’de bir araya geldi.

Unico Sigorta'da hedef: Birlikte daha güçlü
16px
24px
29.11.2019 11:49
ABONE OLgoogle

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasıyla gerçekleşen akşam yemeği organizasyonunda, Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan ve SBK Holding Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz konuşma yaptı.

Unico Sigorta’nın hissedar değişikliği doğrultusunda yaşadığı olumlu gelişmelere değinilen konuşmalarda, 2020 yılı hedefleri ve iş planlanlarına da değinildi. Yemekte hem Unico Sigorta, hem de SBK Holding üst yönetimi, brokerler ve captive acenteler ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi.  Hedef ilk 5'e girmek! İngiliz Sigorta devini SBK Holding satın aldı

Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, 2019 yılında gerçekleşen 520 milyon TL’ye yaklaşan üretimin %33’ünün Kasko, %25’inin Trafik, %20’sinin Yangın ve %8’inin Sağlık branşlarından geldiğinin altını çizdi. Unico Sigorta’nın 2020 hedefinin Büyüme ve Sürdürülebilir Karlılık olduğunu belirten Özcan, “Unico Sigorta, 2019 yılı başında odağını iş ortaklarına döndürmüştü. 2020 yılı için de oldukça iddialıyız. Yeni dönemde hedefimiz dengeli bir ürün portföyü oluşturmak. Kurumsal işler için oldukça hevesliyiz. İş ortaklarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizi üst yönetimin katılımıyla daha da arttıracağız. Birlikte daha güçlü bir 2020’ye hazırız.” dedi.

SBK Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, “Unico Sigorta için hedefimiz kontrollü bir büyüme sağlamak. Farkındalık yaratacak bir sigorta şirketi olmak istiyoruz. Hem şirketimize, hem de sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracağız. Poliçe ve ürün gamımız genişleyecek.” dedi.

Korkmaz konuşmasının sonunda SBK Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağlar Şendil’i ve Unico Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Görkem Gökçe’yi sahneye davet etti.

Şendil ve Gökçe’nin konuşmalarında, Unico Sigorta’nın iş ortakları ile daha büyük hedefler gerçekleştireceğine ve şirketin daha iyi noktalara ulaşacağına değinildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde