Ünico Sigorta'da flaş üç transfer

Ünico Sigorta'da flaş üç transfer

Corpus Sigorta üst yönetimi UniCo’ya transfer oldu. Sektör tarafından başarıları ile tanınan üç üst düzey yöneticinin transferi şimdiden konuşulmaya başladı

Ünico Sigorta'da flaş üç transfer
16px
24px
16.01.2020 04:57
ABONE OLgoogle

Ekim 2019’da SBK Holdıng tarafından satın alınan UniCo Sigortada Genel Müdür arayışına ilişkin süreç 3 aydır devam etmekte idi. UniCo’dan yapılan açıklamada Sertem Demir’in Genel Müdür, Barış Baran Sertel ve Murat Tuvay’ın Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.

Sermayesi 31 Aralık 2019 itibariyle 92.5 milyon lira tutarında artırılan şirketin 2020 yılında 125 milyon ilave sermaye artışı yaparak toplam 200 milyon liranın zerinde sermaye artışı gerçekleştireceği bildirildi. 

Yapılan açıklamada Üst Yönetimde yapılanması tamamlanan, sermaye artışı ile mali yapısını güçlendiren UniCo Sigorta’nın sektöre önemli yenilik getirecek ürünleri ile büyümeye hazır olduğu belirtildi. 

Kariyerlerine UniCo Sigorta da devam etmeye karar veren Sertem Demir, Barış Baran Sertel ve Murat Tuvay UniCo’nun SBK Holding’in gerek vizyonu gerekse mali gücü ile sektörün istikrarlı ve rekabetçi oyucularından biri olacağını düşündüklerini ve bu yapı ile projelerini hızla hayata geçirerek kişisel hedeflerine ulaşmakta da büyük bir adım attıklarını belirttiler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde