Ünal Aysal neden hakim karşısında

Ünal Aysal neden hakim karşısında

Fatih Terim’in şikayeti üzerine açılan davada Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal dün hakim karşısına çıktı.

Ünal Aysal neden hakim karşısında
16px
24px
10.03.2015 07:58
ABONE OLgoogle
Fatih Terim’in şikayeti üzerine açılan “haberleşmenin gizliliğini ihlal” davasında hakkında “zorla getirilme” kararı çıkarılan Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal dün hakim karşısına çıktı. İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Aysal ve taraf avukatları katıldı.

Ünal Aysal ifadesinde, “Ben kesinlikle Rasim Ozan Kütahyalı’yla mesajlaşmadım. Bu konuyla hiçbir ilgim yok. Mesajlar (Fatih Terim ile aramızdaki mesajlaşma) medyada nasıl çıktı bilmiyorum. Söz konusu mesajlar doğrudur ve dostane mesajlardır” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede Terim ile aralarında yaptıkları mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu iddiasıyla Aysal hakkında “haberleşmenin gizliliği ihlal” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis, bu mesajları 30 Eylül 2013 tarihinde televizyon programında yayınlayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da “hakaret ve haberleşmenin gizliliğini ihlal” suçundan 1 yıldan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde