Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım dedektifliğe soyundu

Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım dedektifliğe soyundu

Sosyetenin filmleri aratmayan boşanma davalarına bir yenisi eklendi. Bu seferki başrol isimleri Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Hanım

Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım dedektifliğe soyundu
16px
24px
17.12.2015 07:35
ABONE OLgoogle
Sosyetenin filmleri aratmayan boşanma davalarına bir yenisi eklendi. Magazin kulislerinde kulaktan kulağa yayılan dedikoduların bu seferki başrol isimleri Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Hanım.

74 yaşındaki Ünal Aysal'ın aşk kaçamağı!

Uzun süredir Aysal'dan boşanacağı konuşulan Fani Hanım, Ekim ayında boşanma davası açtı. Dedikodulara göre, Ünal Aysal'dan 3 yaşında bir kızı olan Fani Aysal, eşinin kendisini spiker Birsu Eren ile aldattığını öğrenince evliliğini noktalama kararı aldı.

FİLMLERİ ARATMAYACAK PLAN

Boşanma davasını açtıktan sonra kızını alıp ABD'ye giden Fani Hanım, 'ihaneti' ispatlamak için de 007 James Bond filmlerini aratmayacak bir plan yaptı.

İddiaya göre bir dönem Yunanistan'da gazetecilik de yapan Fani Aysal, Yunan bir gazeteci dostunu Ünal Aysal'ın peşine taktı. Rum gazetecinin konaklama gibi tüm masraflarını da karşılayan Fani Hanım, eşinin Birsu Eren'le yaşadığı her anı fotoğrafla belgeliyor.

YÜKLÜ BİR TAZMİNAT ALACAK

Fani Aysal'ın eğer dedikodular doğruysa da 7 yılık eşi Ünal Aysal'dan yüklü bir boşanma tazminatı alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada başkan Aysal, 2008'de de kendisinden 29 yaş küçük Fani Aysal uğruna 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanmıştı.

BU SEFERKİ YAŞ FARKI 39

74 yaşındaki Ünal Aysal, geçtiğimiz gece kendisinden 39 yaş küçük olan Birsu Eren'le Nişantaşı'nda görüntülenmişti.
Takvim

74 yaşındaki Ünal Aysal'ın aşk kaçamağı!
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde