Ünal Aysal hangi şirketini kapattı?

Ünal Aysal hangi şirketini kapattı?

Malum, geçen hafta Galatasaray camiası hareketlendi. Başkan Ünal Aysal, seçime girmeyeceğini açıkladı. Öte yandan Aysal 2007 yılında kurduğu şirketini kapattı.

Ünal Aysal hangi şirketini kapattı?
16px
24px
03.10.2014 12:21
ABONE OLgoogle
Malum, geçen hafta Galatasaray camiası hareketlendi. Başkan Ünal Aysal, seçimli olağanüstü kongre kararı aldı. Aynı zamanda tekrar aday olmayacağını açıkladı. Bu karar sonrasında Galatasaray’ın eski başkanları, yöneticileri ve camianın önde gelen işadamları peş peşe toplantılar yapmaya başladı.

Biz de bu camianın önde gelen işadamlarının işlerini merak edip biraz araştırdık. Hayli ilginç sonuçlar çıktı. Yeni şirket kuranı da var, şirket kapatanı da...

Önce başkan Ünal Aysal’dan başlayalım. Ünal Aysal, ağırlıklı olarak enerji sektöründe faaliyet gösteriyor. Turizm, gayrimenkul ve biyoteknoloji alanlarında da faaliyetleri bulunan Unit Group’un patronu olan Aysal son dönemlerde enerji yatırımları ile öne çıktı. Ancak Aysal, 2007 yılında kurduğu Bar1, Bar2 ve Bar 3 Enerji Elektrik Üretim isimli şirketlerini geçtiğimiz temmuz ayında kapatmış.

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde