Ünal Aysal'a şok! Hotel Les Ottomans icradan satılacak

Ünal Aysal'a şok! Hotel Les Ottomans icradan satılacak

Konkordato ilan etmek de Ünal Aysal'ı kurtaramamış! Aralık ayından bu yana otelin defterlerini inceleyen yetkililer, otelin kazancının borçlarını karşılayamayacağına karar vermiş.

Ünal Aysal'a şok! Hotel Les Ottomans icradan satılacak
16px
24px
06.07.2020 05:08
ABONE OLgoogle

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı oteli Les Ottomans'ı; kredi alabilmesi için işleri kötü giden eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti.

Ancak işler, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal için iyi gitmedi ve alacaklı banka 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi.

Satışa kısa bir süre kala Ünal Aysal, Aralık ayında konkordato istemiş, otel yönetimine kayyum atanmıştı. Ahu Aysal da, 2006 yılından beri yaşadığı evinden taşınmak zorunda kalmıştı.  Ünal Aysal'ın dev şirketi resmen iflas etti!
55 MİLYON DOLAR HARCAMIŞTI

Ancak öğrendim ki, konkordato ilan etmek de Ünal Aysal'ı kurtaramamış! Aralık ayından bu yana otelin defterlerini inceleyen yetkililer, otelin kazancının borçlarını karşılayamayacağına karar vermiş. Kayyum geldi, Ahu Aysal Hotel Les Ottomans'tan gitti Bu yüzden, Ahu Aysal'ın 2006 yılında 55 milyon dolar harcayarak açtığı Hotel Les Ottomans icradan satılacak. Böylece Aralık ayında geri dönmek ümidiyle Baltalimanı'ndaki evine taşınan Ahu Aysal için, Hotel Les Ottomans defteri kapandı.   Ünal Aysal, Les Ottomans Otel için de konkordato istedi O dönem konuştuğum Ahu Hanım, "Hangi kadın benim yaptığımı yapar bilmem ama bugün olsa yine hiç düşünmeden oteli Ünal'a verirdim" demişti. Şimdi ne düşünüyor bilmiyorum ama saray yavrusu gibi otelini kaybettiği için çok üzülmüştür herhalde.  Ünal Aysal icralık oldu, oteli satılıyor

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde