Ümit Özat cafe-pub işine girdi

Ümit Özat cafe-pub işine girdi

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat cafe-pub işletmeye başladı.

Ümit Özat cafe-pub işine girdi
16px
24px
05.06.2011 09:18
ABONE OLgoogle

Marmara Forum'un üst katında açılan Efes Pub'da çalışanların kıyafetleri sarı-lacivert
Bir dönem Fenerbahçe'nin kaptanlığını ve Ankaragücü Teknik Direktörlüğü'nü yapan Ümit Özat, Marmara Forum alışveriş merkezinde 'Efes Pub' ismiyle bir cafe-pub açtı.

Efes Pub bir Fenerbahçe kalıntısı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı VIP Girişi'nde de Efes Pub var. Doğal olarak da yeni mekanın adı hiç tartışmasız Efes Pub olmuş. Mekâna özellikle hafta sonları akşam vakitlerinde geldiğini dile getiren Özat, "Bir pub'a gittiğimde ne görmek istiyorsam kendi mekânımda da onu yaptım" dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

21 kişinin çalıştığı restoranda garsonların ve barmenlerin sarı-lacivert kıyafetlerle hizmet verdiklerini dile getiren Özat, şunları söyledi: "Ankaragücü'nün de Fenerbahçe'nin de renkleri sarı lacivert. İki takıma da gönül bağım var. Bu da onun ifadesi. Buraya elbette Fenerbahçe fanatikleri gelecektir ama kapımız tabii ki herkese açık" dedi. İlk defa restoran - cafe işine girdiğini dile getiren Özat, "Mekanı abimle işletiyorum. Uzun zamandır düşünüyordum, uygun bir yer bulunca da açtık" dedi. Mart ayı itibarıyla pub'ın açıldığını söyleyen Ümit Özat, "Alışveriş merkezi açılınca bizde mekânı açılışa yetiştirdik" dedi.

Resmi açılış haziran sonu

Ümit Özat, özellikle yoğunluğun olduğu akşam saatleri mekâna gelip müşterilerle ilgilendiğini söylüyor. 360 metrekare büyüklüğündeki mekân 200 kişilik. Resmi açılış ise haziran ayı sonunda.

Pınar Çrlik/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde