Ümit Boyner: Terör kurbanlarını yuhalayanlardan utanıyorum....

Ümit Boyner: Terör kurbanlarını yuhalayanlardan utanıyorum....

Türkiye ile Yunanistan arasındaki hazırlık maçı öncesinde Paris’teki patlamada hayatını kaybedenler için saygı duruşunda ıslık seslerine iş dünyası tepki gösterdi..

Ümit Boyner: Terör kurbanlarını yuhalayanlardan utanıyorum....
16px
24px
18.11.2015 06:14
ABONE OLgoogle
Türkiye ile Yunanistan arasında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan hazırlık maçı öncesinde Paris’teki patlamada hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşunda tribünlerden ıslık sesleri yükselirken “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atıldı. Bazı kişilerde yuhaladı..

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun birlikte izledikleri maç 0-0 eşitlikle sona ererken, Yunanistan milli marşının çalındığı sırada tribünlerden yükselen ıslık seslerini kaptan Arda Turan tribünlere yaptığı el işaretleriyle önlemeye çalıştı.

ANKARA'DA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN DE SAYGISIZLIK YAPILMIŞTI

Konya'da oynanılan milli maçta ise Ankara katliamında hayatını kaybedenler için saygı duruşu sırasında yuhalamalar ve ıslıkla anma gösterisi protesto edilmişti.

ÜMİT BOYNER: UTANIYORUM

TÜSİAD eski Başkanı ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Fransa'da teröör saldırısında ölenleri yuhalayanlara sosyal medyadan tepki gösterdi: Boyner, "Terör kurbanlarını yuhalayanlardan utanıyorum. Allah affetsin" dedi.



Sonra da,  "Ölenleri yuhalamak nasıl bir ruh halidir bilemiyorum. Nefret ve kinin en yalın hali bu olmalı. Çok yazık insanlığa" diye yazdı.



TÜSİAD eski Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Bayazıt'ta, "Önce terör kurbanı masum insanlar için  saygı duruşunu ve sonra da konuk milli takımın marşını ıslıkla sabote etmek. Utanç verici!" diye tepki gösterdi..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde