Ülker'den Fida Film açıklaması

Ülker'den Fida Film açıklaması

Patronlardunyasi.com'da yer alan 'Ülker, Fida Filmi aldı' haberine kurumdan açıklama geldi..

Ülker'den Fida Film açıklaması
16px
24px
07.04.2010 17:51
ABONE OLgoogle

Patronlardunyasi.com'da dün “Murat Ülker, Fida film şirketini aldı?” başlığıyla bir habere yer vermiştik. Haberle ilgili Ülker Grubu'ndan gelen açıklamayı yayınlıyoruz:

"İnternet Sitenizin 06.04.2010 tarihli ana sayfasında “Murat Ülker, hangi film şirketini aldı?” başlığı ile haber/yazı yayınlanmıştır. Söz konusu haber/yazıda özetle; Müvekkil Şirketin’in Fida Film’i satın aldığı ifade edilmektedir.

Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Müvekkil Şirketin Fida Film ile ticari bir ilişki kurmak yönünde bir girişimi bulunmamaktadır.

Kamuoyunun sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi için, tüm hukuki ve cezai talep ve müracaat haklarımız saklı kalmak kaydıyla; 5187 sayılı yasanın 14.maddesi ve diğer ilgili maddelerine istinaden, bu yazımızın elinize ulaşmasını takip eden en geç üç gün içerisinde bu tekzip ve düzeltme metninin, sitenizde bahse konu haber/yazı ile aynı büyüklükte düzeltme olarak yayınlanmasını vekaleten rica ederiz.

Yıldız Holding A.Ş Vekili
Av. Mustafa ÖZGÜN"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde