Ukra İnşaat'ın CEO'su kim oldu?

Ukra İnşaat'ın CEO'su kim oldu?

Ukra İnşaat 2011 yılına yönetim kadrosunu güçlendirerek girdi

Ukra İnşaat'ın CEO'su kim oldu?
16px
24px
12.01.2011 16:49
ABONE OLgoogle

2011 yılında yeni projeleri ile inşaat sektöründe fark yaratmayı hedefleyen Ukra İnşaat, sektörün deneyimli ismi Kürşat Tuncel’i CEO olarak kadrosuna dahil etti.

2010 yılında yaptığı lansmanlarla dikkatleri üzerine çeken inşaat sektörünün en iddialı firmalarından Ukra İnşaat, 2011 yılına da önemli bir transfer gerçekleştirerek başladı… İnşaat sektörünün en deneyimli isimlerinden olan ve uzun yıllar çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici ve Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nde başkanlık görevlerini üstlenen Tuncel, son olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. Kürşat Tuncel, Ukra İnşaat CEO’su olarak Ocak 2011 tarihinde yeni görevine başladı…

2011 yılında da önemli yatırımlara hazırlanan Ukra’nın yeni CEO’su Kürşat Tuncel, şirketteki misyonu ve görevi ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “UKRA gruptaki misyonum hızla büyüyen şirketin kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve özellikle satış ve pazarlama fonksiyonlarında etkinliğini yükselterek şirketin ilk 5 içerisinde yer alma vizyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olmaktır.”

Ukra İnşaat’ın yeni CEO’su Kürşat Tuncel, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdi.  Üniversite eğitiminin ardından Sermaye Piyasası Kurulu’nda iş hayatına adım atan Tuncel, SPK’da 1991-1998 yılları arasında kıdemli uzman olarak çalıştı. 1999 -2001 yılları arasında İktisat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda genel müdür, 2001-2007 arasında Doğuş Grubu bünyesinde Garanti Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda genel müdür olarak görev yapan Tuncel, son 3 yıl içerisinde sırasıyla Standard Bank Türkiye gayrimenkul bölümü direktörü ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Satış ve Pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı pozisyonlarında görev yaptı.

2003-2004 yılları arasında GYODER Başkanlığı yapan Tuncel, GKY Real Estate Investments, Milestone Capital partners ve Turkmall gibi şirketlerde proje bazında danışmanlık görevlerinde de bulundu. Dönem dönem Üniversitelerde MBA programlarına konuk eğitmen olarak atılan Tuncel’in gayrimenkul yatırım ortaklıkları, risk sermayesi ve yatırım fonları konularında kitapları bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde