Uğur Dündar ile Takvim yazarı arasında kira kavgası: 42 bin lira almıyor musun?

Uğur Dündar ile Takvim yazarı arasında kira kavgası: 42 bin lira almıyor musun?

Takvim gazetesi Ankara temsilcisi Zafer Şahin'in Uğur Dündar'a yönelik "İzmir’de 40 bin lira civarında kira aldığı mülkünde pandemi sürecinde indirim yapmış mı? O işletme kirayı ödeyemeyince dükkanı boşaltmak zorunda kalmış mı?" şeklindeki paylaşımına Uğur Dündar'dan çok sert tepki geldi.

Uğur Dündar ile Takvim yazarı arasında kira kavgası: 42 bin lira almıyor musun?
16px
24px
08.06.2020 18:02
ABONE OLgoogle

Takvim gazetesi Ankara temsilcisi Zafer Şahin, gazeteci Uğur Dündar'ın 25 yıl öncesine ait sosyal medyada konuşulan kavga görüntülerine atıfta bulunarak çarpıcı bir paylaşımda bulunmuştu.

Zafer Şahin paylaşımında, "Kendisine sorun bakalım.İzmir’de 40 bin lira civarında kira aldığı mülkünde pandemi sürecinde indirim yapmış mı? O işletme kirayı ödeyemeyince dükkanı boşaltmak zorunda kalmış mı?" ifadelerini kullanmıştı.  Uğur Dündar'dan sosyal medyada gündem olan kavga-küfür görüntüleriyle ilgili açıklama

"İŞİ MUHALİFLERE İFTİRA ATMAK OLAN TETİKÇİ"

Zafer Şahin'in paylaşımına Uğur Dündar'dan çok sert tepki geldi. 

Dündar, Twitter'dan yaptığı açıklamada Zafer Şahin için isim vermeden "İşi muhaliflere iftira atmak olan bir tetikçi" olarak bahsederken Şahin'in iddiasının ise yalan ve iftira olduğunu söyledi. Dündar ayrıca "Kirası 42 bin lira olmasına rağmen sadece 29 bin lira almışız! Bin kez denetimden geçen kazanç/verasetle mal sahibi olmak suç değildir. İftira suçtur!" dedi.

Dündar paylaşımında devamla "Kazancımızla salgında bir çok esnafa yardım ettiğimizi, aralarında şehit polis çocuğunun da bulunduğu öğrencilerimizin burslarını kesmediğimizi söylemek zorunda bırakan müfteriyi Allah'a ve sizlerin temiz vicdanlarınıza havale ediyorum!.." ifadelerini kullandı.

İşte Uğur Dündar'ın o paylaşımları:

"İşi muhaliflere iftira atmak olan bir tetikçi, kiracımıza salgında indirim yapmadığımız için ayrıldığını yazmış. Büyük yalan! Kirası 42 bin lira olmasına rağmen sadece 29 bin lira almışız!  Bin kez denetimden geçen kazanç/verasetle mal sahibi olmak suç değildir. İftira suçtur!

Sonra da 'Ben ayrılıyorum' deyip gitmiş! Kazancımızla salgında bir çok esnafa yardım ettiğimizi, aralarında şehit polis çocuğunun da bulunduğu öğrencilerimizin burslarını kesmediğimizi söylemek zorunda bırakan müfteriyi Allah'a ve sizlerin temiz vicdanlarınıza havale ediyorum!.." 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde