Uğur Akkuş hakkında flaş iddia!

Uğur Akkuş hakkında flaş iddia!

Kısa süre önce oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte Bodrum’da kafa dinliyor. Magazin gündeminden uzak durmaya çalışan ikili hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı.

Uğur Akkuş hakkında flaş iddia!
16px
24px
10.07.2020 07:23
ABONE OLgoogle

İşte Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ’ın Uğur Akkuş hakkındaki yazısı:

Lüks siteyle davalık oluyor

İstanbul-Arnavutköy’de 25 günde kurduğu maske fabrikasıyla gündeme gelen işadamı Uğur Akkuş, şimdilerde bir dava ile karşı karşıya...

2019 yılında evlendiği Ebru Şallı’nın küçük oğlu Pars, geçtiğimiz nisan ayında 2 yıldır mücadele ettiği lenfomaya yenik düşmüştü.

Akkuş, Şallı’ya moral olsun diye cemiyet hayatının ünlü isimlerinin tercihi olan Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almış, hatta geçen hafta eşiyle burada tatil yapmıştı. Ancak işadamının son dakika fikir değiştirip evi almaktan vazgeçtiği ortaya çıktı!

Evi almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, bir ön ödeme yapmadığı gibi cayma bedeli olan 500 bin Euro’yu da ödemiyormuş. Site yönetimi, kendilerine hiçbir şekilde yanıt vermeyen Akkuş’a şimdilerde dava açmaya hazırlanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde