Uçakta insan fetüsü bulundu

Uçakta insan fetüsü bulundu

New York LaGuardia havalimanında çalışan temizlik ekibi, bir American Airlines uçağında fetüs buldu.

Uçakta insan fetüsü bulundu
16px
24px
08.08.2018 12:51
ABONE OLgoogle

Kuzey Carolina Charlotte'tan gelen 1942 sefer sayılı American Airlines uçağı, pazartesi gecesi saat 10.44'te havalimanına ulaştı. Temizlik işlemlerine ertesi sabah başlanılan uçakta, 'gelişmemiş' bir fetüs bulundu.

Temizlik ekibinin fetüsü bulmasının ardından uçak bir süreliğine hizmet dışı bırakıldı ve 'Baş Tıbbi Muayenehane Ofisi (OCME)' tarafından uçakta incelemelerde bulunuldu.

?OCME sözcülerinden biri tarafından yapılan açıklamada, "OCME, uçakta öldüğü belirlenen ve insan fetüsü olduğuna inandığımız fetüse ilişkin devam eden bir soruşturma olduğunu doğruluyor" ifadelerini kullandı.

FETÜS NEDİR?

Fetüs, gebeliğin üçüncü ayından itibaren doğuma kadar süren dönemde anne rahminde bulunan canlı için kullanılan bir isimdir. Kadının rahminde gelişen ve doğuma hazırlanan çocuğun, doğumdan önceki adı fetüs ya da cenindir. Bir bebeğin dünyaya gelişi sırasında anne rahminde geçirdiği farklı evreler bulunmaktadır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde