Türkiye'nin günlerce konuştuğu şirkete bir kıyak daha

Türkiye'nin günlerce konuştuğu şirkete bir kıyak daha

Geçtiğimiz aylarda olaylı Gölcük Tabiat Parkı ihalesi ile sesini bütün Türkiye’ye duyuran, Narven Devremülk, bu kez de Bolu Özel İdaresi'nin ovada yaptığı yol çalışmaları ile gündeme geldi.

Türkiye'nin günlerce konuştuğu şirkete bir kıyak daha
16px
24px
27.02.2018 05:45
ABONE OLgoogle

Bolu Belediyesi, Gölcük Tabiat Parkı’nda 25 bungalov ile 19 odalı otel ile 3.5 km telesiyej yapımı için 19 Aralık 2017 Salı günü ihale yapılmıştı.

Özel işletmeye devredilmesi için yapılan ihale sonuçlanmış, belediyeden yapılan açıklamada, ihaleyi, Narven Devremülk'ün ortaklarından, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı kaybetmişti. Bolu halkının protesto gösterileri arasında yapılan ihaleyi Düzceli işadamı Kurtuluş Tokcan'ın kazandığı ifade edilmişti.

Devam eden gösteriler sonrasında ihale 2 Ocak Cuma günü iptal edilmişti.

NARVEN'E KIYAK MI SORUSU...

Medya14'te yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda olaylı Gölcük Tabiat Parkı ihalesi ile sesini bütün Türkiye’ye duyuran, Narven Devremülk, bu kez de Bolu Özel İdaresi'nin ovada yaptığı yol çalışmaları ile gündeme geldi.

Bolu Özel İdaresi'nin, Narven Devremülk sistemi isimli özel şirket için ovada "yol açtığı" belirtildi.

Ovada yapılan yol çalışmaları vatandaşların da dikkatini çekerken, yapılan yolun, Okçular Köyü paralelinde geçen yolu ikiye katlar şekilde genişletildiği ifade edildi. Böylece, Demirciler Köyü içinden de yeni bir yol geçeceği belirtiliyor.

ARTIK BOLU’NUN YENİ SLOGANI “YOLLAR NARVEN’E ÇIKAR” OLACAK

Bolu Özel İdaresi, Okçular Köyü yolunu 5 metreden yaklaşık 10 metreye çıkartırken, önüne gelen ağaç, söğüt, çalı, yeşillik, bitki demeden çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Yöre halkı tarafından, yolların genişletilmesi ve ihalenin Narven'e verilmesi, Bolu Belediyesi'nin, Necip Çarıkçı'ya ve ortaklarına kıyağı olarak yorumlanırken, böylece geçtiğimiz günlerde iptal edilen ihaleyi, bu şekilde telafi ettirildiği iddia edildi. (OdaTV)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde