Türkiye'nin en zengini! Hafta sonu da GOYA'lıyor...

Türkiye'nin en zengini! Hafta sonu da GOYA'lıyor...

3.7 Milyar Dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin ismi olan Yıldırz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, hafta sonu tatil yapmak yerine GOYA'lıyor...

Türkiye'nin en zengini! Hafta sonu da GOYA'lıyor...
16px
24px
04.03.2017 17:42
ABONE OLgoogle

2017 yılında Türkiye'nin en zengin ismi 2016'da olduğu gibi Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker oldu. 3.7 Milyar Dolarlık servete sahip olan Murat Ülker hafta sonuda tatil yapmak yerine sahada çalışıyor. Şok Marketleri'ne gidip incelemeler yapan Ülker, GOYA (Gez Oturma Yerinde Artık ) kapsamında çalışmaları yerinde inceliyor.

Ülker Grubu uzun bir süredir tepe yöneticilerinin sahadan kopmaması, altındaki elemanlarını daha iyi yönlendirmesi ve tabii satışların artması için önemli bir uygulama hayata geçirdi. "Gez, Oturma, Yeter, Artık” prensibi doğrultusunda yöneticiler yerinde incelemeler yapıyor.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de hafta sonu tatil yapmak yerine Şok Marketleri'nde incelemeler yaptı. Ülker, inceleme yaparken Şok Market CEO'su Uğur Demirel'den de bilgiler aldı..

Şok 4130. şubesini açtı: Murat Ülker 5 Bin kişiyi işe alacak

Geçtiğimiz haftalarda 4 bin 130.ncu mağazasını açan Şok Market, 2017'de 5 bin kişiyi işe alacak. Anlaşılan Murat Ülker hedefi tutturmak için işi sıkı tutuyor... 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde