Türkiye'deki krizin merkezindeki Bellway kapatılıyor mu?

Türkiye'deki krizin merkezindeki Bellway kapatılıyor mu?

1 Ağustos 2011 tarihinde görülen şirketin, sadece bahsi geçen para aktarma işlemlerini yaptığı için açıldığına dair ciddi bir kuşku bulunuyor...

Türkiye'deki krizin merkezindeki Bellway kapatılıyor mu?
16px
24px
04.12.2017 18:41
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belgelerini açıkladığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının "para aktarmasıyla" gündeme gelen Bellway Limited'in, Man Adası resmi sitesinden bilgilerine ulaşmak mümkün. 

1 Ağustos 2011 tarihinde görülen şirketin, sadece bahsi geçen para aktarma işlemlerini yaptığı için açıldığına dair ciddi bir kuşku bulunuyor.   Kılıçdaroğlu, 'hodri meydan' diyen Erdoğan'a banka dekontlarını gösterdi

Firmanın bilgilerini Man Adası resmi internet sitesinden araştırdığınızda, şirketin açık (live) olduğu belirtilmekle birlikte, şirket için kayıtlı değil ("This company is in default: No Registered Agent") bilgisi de paylaşılmış. 

Kısa süre önce, aynı resmi sitede şirketin tasfiye edileceği yazıyordu. 

Özetle...  

Türkiye'deki krizin merkezindeki Bellway'in kapatılacağı anlaşılıyor. 

Milyonlarca liranın merkezindeki şirket neden kapanıyor ya da kapatılıyor, herhalde Türkiye önümüzdeki günlerde bunu da tartışacak.  

İşte şirketin tasfiye edileceğine dair bilginin yer aldığı, Kasım sonundaki ekran görüntüsü:

OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde