Türkiye’de büyük elektrik kesintisi şoku

Türkiye’de büyük elektrik kesintisi şoku

Türkiye’nin bir çok noktasında elektrik kesintisi şoku yaşanıyor. Birçok bölgede nakil hatlarında yaşanan sorun nedeniyle elektrik kesintisi meydana geldi.

Türkiye’de  büyük elektrik kesintisi şoku
16px
24px
31.03.2015 11:08
ABONE OLgoogle
Türkiye’nin bor çok noktasında elektrik kesintisi şoku yaşanıyor. TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde nakil hatlarında yaşanan sorun nedeniyle elektrik kesintisi meydana geldi. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) yetkilileri, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.

TEİAŞ yetkililerinden alnan bilgiye göre, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldi.

Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını bildirdi.

Metro ve tramvay seferleri durdu

İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle metro ve tramvay seferleri yapılamıyor.

Alınan bilgiye göre, şehir genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle tüm metro ve tramvay seferleri durdu.

Elektriğin saat 10.40'da kesilmesi sonrası duraklardaki yolculara biletleri iade edildi. Metro ve tramvay duraklarında yolcuların bir kısmının bekleyişi sürerken bazı duraklarda yoğunluk oluştuğu gözlendi.

Enerji yeniden sağlanır sağlanmaz seferlerin başlayacağı bildirildi.

Trafik ışıkları yanmadı

Elektrik kesintisi nedeniyle ana arter ve ara sokaklardaki trafik ışıkları çalışmıyor. Ulaşımın aksamaması için yoğun çaba gösteren trafik ekipleri, ana arterlerde trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda aksayan trafik akışını düzenliyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde