Türkiye Finans’tan yine bir ilk; ihtiyaç sahiplerine özel Ramazan kolisi

Türkiye Finans’tan yine bir ilk; ihtiyaç sahiplerine özel Ramazan kolisi

Türkiye Finans, Kızılay işbirliğiyle Ramazan’a özel bir kampanya düzenliyor

Türkiye Finans’tan yine bir ilk; ihtiyaç sahiplerine özel Ramazan kolisi
16px
24px
25.07.2012 12:58
ABONE OLgoogle

Türkiye Finans Ramazan ayı boyunca 500 TL harcama sözü veren Happy Card ve Türkiye Finans kredi kartı sahipleri adına, ihtiyaç sahiplerine 25 TL tutarında ramazan kolisi gönderiyor.

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Kızılay işbirliğiyle Ramazan’a özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında Ramazan süresince 500 TL harcama sözü veren Happy Card ve Türkiye Finans kredi kartı sahipleri adına hazırlanacak 25 TL’lik ramazan kolisi ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Kampanyaya müşterilerimizin yoğun katılımı söz konusu. Kampanya süresince Ramazan kolilerinin dağıtımı ay içerisinde Türk Kızılayı aracılığıyla süratle yapılacak. Kampanya ile ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi sayesinde Ramazan’da sosyal sorumluluk bilincinin de artırılması hedefleniyor.” şeklinde konuştu.

Stoklarla sınırlı olan kampanyaya katılmak isteyen Happy Card ve Türkiye Finans kredi kartı sahiplerinin 30 Temmuz’a kadar SMS ile YARDIM yazıp boşluk bırakarak kredi kartı numarasının son 6 hanesini yazması ve 2442'ye SMS göndererek kampanyaya kayıt olması gerekiyor. SMS’in, Türkiye Finans sisteminde kayıtlı, kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi yeterli olacak.

Kampanya kapsamında, kayıt yapan kart sahiplerinin 500 TL harcama sözünü 20 Temmuz – 20 Ağustos 2012 tarihleri arasında yerine getirmeleri şartı aranacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde