Türkiye Finans müşterilerine internette hız kesmeden ödeme imkanı

Türkiye Finans müşterilerine internette hız kesmeden ödeme imkanı

Türkiye Finans kredi kartları ile yepyeni bir online alışveriş deneyimi başladı.

Türkiye Finans müşterilerine  internette hız kesmeden ödeme imkanı
16px
24px
20.03.2013 13:03
ABONE OLgoogle

 Happy Card, Haremeyn Card ve Türkiye Finans kredi kartı olan herkes, BKM Express ile artık internette daha kolay, daha hızlı ve daha güvenli online alışveriş imkanına kavuşuyor.

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, internette alışveriş yapanların hayatını kolaylaştırmak için Bankalararası Kart Merkezi’nin BKM Express platformuna dahil oldu. BKM Express uygulamasını tüm kredi kartı müşterilerine sunmaya başlayan Türkiye Finans, internette kolay, hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunuyor.

Tüm Türkiye Finans kredi kartları, BKM Ekspress uygulamasından yararlanabiliyor. Kart sahipleri, kart bilgilerini internette paylaşmadan e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabiliyor, kartı yanında taşımasına gerek kalmadan hızlı bir şekilde işlemini gerçekleştirebiliyor. Kart sahibi tarafından belirlenecek şifre ile alışveriş güvenle tamamlanıyor. Yapılan alışverişlerdeki taksit ve puan biriktirme imkanları tüketicilerin tasarruf etmesini sağlıyor. Tüm kartları tek bir yerden kontrol etme ve yönetme olanağı da bütçesini kontrol altında tutmak isteyenler için büyük kolaylık sunuyor. Üyelik ücreti olmayan BKM Express, kart işlem güvenliği de sağlıyor.

Uygulama hakkında bilgi veren Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar “Türkiye Finans’tan kredi kartı olanlar, www.bkmexpress.com.tr adresine girerek kendi belirlediği kullanıcı adı ve parolayla BKM Express'e üye olarak kart kaydını yapıyor. İnternetten alışveriş yaparken de ödeme anında ‘BKM Express’ ile ödemeyi seçerek BKM Express kullanıcı adı ve parolasını sisteme giriyor, hem kart hem de taksit/peşin işlem seçimini yapıyor, SMS ile gelen tek kullanımlık şifreyi ekrana girerek işlemi tamamlıyor.” dedi.

BKM Ekspress ile Türkiye Finans müşterileri, Gold, Bonubon, Koçtaş, Bonny Food, Evoria, yakala.co, Bimeks, Vatan Computer, Migros gibi önemli markalarda özel indirim kampanyaları ve bedava kargo avantajından faydalanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde