Türkiye Finans'ın Genel Müdürü kim oldu?

Türkiye Finans'ın Genel Müdürü kim oldu?

Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yunus Nacar emekliye ayrılıyor. Yerine kim geldi?

Türkiye Finans'ın Genel Müdürü kim oldu?
16px
24px
02.05.2011 09:55
ABONE OLgoogle

Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yunus Nacar, 1 Haziran 2011’de emekliliğe ayrılıyor.

Genel Müdürlük görevine 1999 yılında Anadolu Finans’ta başlayan Nacar, 2005 yılından itibaren Türkiye Finans’ta bu görevi sürdürmekteydi. Nacar’ın emekliye ayrılması ile boşalacak olan Genel Müdürlük görevine Dönüşüm ve Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Veysel Derya Gürerk atanacak.

1963 yılında Ankara’da dünyaya gelen V. Derya Gürerk, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Manchester Business School and University of Wales’ta bankacılık ve finans alanında MBA yaptı.

1983-1985 yılları arasında Etibank’ta çalışma hayatına başlayan V. Derya Gürerk sırasıyla Citibank Türkiye’de, Citibank New York’ta, Kentbank’ta, Türkiye İş Bankası’nda, AVEA’da ve Dedeman Holding’te çeşitli görevlerde bulundu. 

2009 yılı Ağustos ayından bu yana Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten V. Derya Gürerk, 1 Haziran 2011’den itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevini üstlenecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde