Türkiye Finans’a bir uluslararası ödül daha!

Türkiye Finans’a bir uluslararası ödül daha!

Türkiye Finans, hazırladığı 2014 Faaliyet Raporu ile uluslararası kuruluşlardan bir ödül daha aldı.

Türkiye Finans’a bir uluslararası ödül daha!
16px
24px
25.08.2015 08:59
ABONE OLgoogle
 Türkiye Finans, hazırladığı 2014 Faaliyet Raporu ile uluslararası kuruluşlardan bir ödül daha aldı. Banka, ABD merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasında Ulusal Bankalar Kategorisinde ‘Onur Ödülü’ aldı.

Türkiye Finans, 2014 yılı mali sonuçlarını kamuoyuna duyurduğu 2014 Faaliyet Raporu ile ABD merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasında Ulusal Bankalar Kategorisinde ‘Onur Ödülü’ ne layık görüldü. Son ödül ile birlikte Türkiye Finans, 2013 ve 2014 faaliyet raporları ile bugüne kadar uluslararası kuruluşlardan 12 ödül kazanmış oldu.

Tayburn çözüm ortaklığıyla hazırlanan Türkiye Finans 2014 Faaliyet Raporu, Banka’nın şeffaflığını ve sürdürülebilir ekonomiye verdiği değeri ortaya koyuyor.

Türkiye Finans’ın Katılım Bankacılığı’nda öncü ve yenilikçi yaklaşımı ile sektördeki başarısının uluslararası kuruluşlar tarafından taçlandırılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik, “Banka ve iştiraklerimizin faaliyetlerini şeffaf, yaratıcı ve yenilikçi bir tarzda anlattığımız faaliyet raporumuz ile bir kez daha dünyanın önde gelen firmaları ile yarışıp ödül kazanmış olmak bizim için gurur kaynağı. Türkiye Finans olarak her alanda iddamızı ortaya koyarken, başarılarımızın takdir edilmesi ise önümüzdeki dönemde pazarda atacağımız yeni adımlar ve ilkler konusunda doğrusu bizi yüreklendiriyor. Bu başarıda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımı kutluyor ve sektörümüzde daha nice ilklere ve başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde