Türkiye Finans Mortgage Finansmanı’nda oranlar %0,80’in altına düştü

Türkiye Finans Mortgage Finansmanı’nda oranlar %0,80’in altına düştü

Türkiye Finans, yıl bitmeden ev sahibi olmak isteyenlere özel kampanya düzenledi.

Türkiye Finans Mortgage Finansmanı’nda oranlar %0,80’in altına düştü
16px
24px
24.12.2012 11:03
ABONE OLgoogle

Mortgage Finansmanı’nda kâr oranlarını %0,80’in altına düşüren Türkiye Finans, toplu konut ve marka projelerde çok özel oranlarda konut finansmanı imkânı sunuyor.

Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalarına devam ediyor. Uygun kâr oranları ve 120 aya varan vade seçeneklerini bir araya getiren Türkiye Finans, kâr oranlarını %0,80’in altına düşürdü.

48 aya kadar kâr oranlarının %0,77’ye indiği Türkiye Finans’ta 49-60 aya %0,78, 61-120 aya %0,79 oranında kâr oranı uygulanıyor. Kampanya kapsamında, 100 bin lira kredi tutarı için 10 yıl vadedeki aylık taksit 1.293 TL oluyor. Mortgage Finansmanı’ndaki bu fiyatlamalar, toplu konut ve marka projelerde çok daha özel oranlara iniyor.

 Satın alınmak istenilen evin ekspertiz değerinin %75’i Türkiye Finans Mortgage Finansmanı ile karşılanabiliyor.

Finansman desteğinin hızlı onaylanmasıyla fark oluşturan Türkiye Finans, yıl bitmeden hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor.

Türkiye Finans ayrıca gayrimenkul sektörünün güncel gelişmeleri arasında yer alan yabancıya mortgage ve 2B arazilerinin finansmanı ile ilgili yapmış olduğu ürün geliştirme çalışmaları sonrasında mevcut ve potansiyel müşterilerine bu alanlarda da destek veriyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde