Türkiye Finans, ‘Agile Dönüşüm’le ödül aldı

Türkiye Finans, ‘Agile Dönüşüm’le ödül aldı

Türkiye Finans, CIO dergisi tarafından düzenlenen CIO 2014 Ödülleri'nde ikinci kez CIO Ödülü’nün sahibi oldu.

Türkiye Finans, ‘Agile Dönüşüm’le ödül aldı
16px
24px
25.11.2014 11:47
ABONE OLgoogle
Katılım bankası Türkiye Finans, CIO dergisi tarafından düzenlenen CIO 2014 Ödülleri'nde ikinci kez CIO Ödülü’nün sahibi oldu. Türkiye Finans, ‘Agile Dönüşüm’ projesi ile CIO Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçeklestirilen CIO Ödülleri'nde ikinci kez CIO ödülüne layık görüldü. 200'ün üzerindeki teknoloji yöneticisini bir araya getiren törende, Agile Dönüşüm projesi ile Türkiye Finans CIO Ödülü'nün sahibi oldu.

Türkiye Finans Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek, ödülle ile ilgili olarak düşüncelerini: “Büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığımız projemizin ödüle layık görülmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Agile Dönüşüm projesi zaman tasarrufundan çalışan memnuniyeti ve motivasyona, iç müşterilerimizle daha iyi iletişim kurmaktan ihtiyaçların daha iyi belirlenip yönetilmesine kadar birçok alanda avantajlar sağladı. Aldığımız bu ödül yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Pojeyi ilk günden itibaren sahiplenen ve desteğini esirgemeyen üst yönetimimiz ve iş ailelerimize, tüm iş ortaklarımıza ve çok değerli proje ekibimize, katkıları ve emekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” sözleri ile dile getirdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde