Turkcell’li Akıllı Kadınlar "Meydan”da

Turkcell’li Akıllı Kadınlar "Meydan”da

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, 20-21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM’de gerçekleştirilecek Kadınlar Festivali’nin sponsoru o

Turkcell’li Akıllı Kadınlar "Meydan”da
16px
24px
17.09.2014 15:34
ABONE OLgoogle
Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, 20-21 Eylül tarihlerinde Meydan İstanbul AVM’de gerçekleştirilecek Kadınlar Festivali’nin sponsoru oldu. İki gün boyunca tüm kadınlara açık olacak festival kapsamında Safiye Soyman konser verecek. Müzik, spor ve söyleşilerle zenginleşecek festival boyunca, Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü’nün düzenleyeceği yarışmalarda çeşitli hediyeler dağıtılacak.
 
20-21 Eylül tarihlerinde Ümraniye’de bulunan Meydan İstanbul AVM bünyesinde festival coşkusu yaşanacak. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü sponsorluğundaki Kadınlar Festivali, alışveriş merkezine gelen tüm hanımların katılabileceği eğlenceli etkinlilerle renklenecek.
 
Kadınlar Festivali’nde spordan makyaj trendlerine, Rezzan Kiraz’la astroloji sohbetlerinden beslenme, sağlık ve annelik konulu söyleşilere kadar kapsamlı bir program sunulacak. 20 Eylül Cumartesi akşamı sahneyi Safiye Soyman ve Faik Öztürk alacak. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü ise, Festival sahnesinde düzenleyeceği eğlenceli yarışmalar sonucunda marka iş birlikleriyle sürpriz hediyeler, indirim çekleri ve promosyonlar dağıtacak.
 
Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü standındaki “fit yaşam alanı”nda gün boyunca hanımlara uzman hocalar eşliğinde sağlıklı yaşamın ipuçları sunulacak.
 
Kadın kadına destek: Ekonomiye Kadın Gücü
 
İki gün boyunca sürecek Festival’de Turkcell’in Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) işbirliğiyle Eylül 2012’de hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesiyle hayatları değişen dar gelirli, girişimci kadınlar da stant açacak. Girişimci kadınlar el emeği göz nuru  ürünlerini sergileyecek ve kadınlara ilham kaynağı olacak.
 
Akıllı Kadınlar’ın ayrıcalıklar dünyası
 
Turkcell, Akıllı Kadınlar Kulübü ile kendine ve evine iyi bakmayı bilen tüm kadınlara ayrıcalıklar sunuyor. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri, kulübe özel konuşma ve cihaz kampanyalarından, güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara uzanan özel servislerden, evde ve mutfakta tasarruf sağlayan ayrıcalıklı indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar. Ayrıca Turkcell Akıllı Kadınlar Facebook sayfası sayesinde ev kadınları merak ettikleri içerik ve tüyolara, eğlenceli oyunlara, konusunun uzmanı ünlülerden bilgilere kolayca ulaşıp, sosyalleşebiliyorlar.
 
Akıllı Kadınlar Kulübü'ne üye olmak için KADIN yazıp 2222’ye ücretsiz göndermek yeterli.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde