Turkcell, her 5 müşterisinden birisini akıllı telefon sahibi yapacak

Turkcell, her 5 müşterisinden birisini akıllı telefon sahibi yapacak

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın: -''Şirket olarak herkesin bu yeniliği hayatının bir parçası haline getirip mobil dünyanın zenginliklerinden faydalanmasını istiyoruz''

Turkcell, her 5 müşterisinden birisini akıllı telefon sahibi yapacak
16px
24px
01.09.2012 12:46
ABONE OLgoogle

Akıllı telefonları Türkiye ile buluşturmak için kampanya başlatan teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, 7 farklı markanın 9 farklı modelini yüzde 36'ya varan indirimlerle ve 339 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

      Turkcell açıklamasında, yıl sonuna kadar devam edecek olan ''Türkiye'nin Akıllı Telefon Hareketi'' kapsamında, indirimlere ek olarak 3 ay boyunca her ay 250 MB internet ve sınırsız facebook paketinin de hediye edileceği belirtildi. Kampanya sonunda her 5 Turkcell'li müşteriden en az birisinin akıllı telefon sahibi olması hedefleniyor.

      3 eylülde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyaya kapsamında, Huawei, Samsung, LG, HTC, Turkcell, Nokia, Sony ve Blackberry'den 9 ayrı cihaz, peşin ödemelerde yüzde 36'lara varan indirimlerle ve 339 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak.

      Kampanya dahilinde yer alan akıllı telefonlar; Turkcell MaxiPlus5, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini 2, Nokia 500, Blackberry Curve 9380, HTC ChaCha, Sony Xperia Tipo, LG Optimus L3 ve Huawei Ascend Y100'den oluşuyor.

      Peşin fiyatına bu ürünleri alan Turkcell'lilere, satın aldıkları akıllı telefonun içerisine SIM kartlarını yerleştirdikleri anda 3 ay boyunca her ay 250 MB internet ve yine 3 ay boyunca sınırsız facebook paketi hediye edilecek. Kampanya kapsamında tüketicilere popüler servisler de ücretsiz olarak sunulacak. Kampanya ile akıllı telefon sahibi olan tüm Turkcell'liler, Turkcell TV ve GollerCepte'den 1 ay boyunca ücretsiz yararlanacak. Ayrıca Türkiye'nin en geniş yasal müzik arşivine sahip olan Turkcell Müzik'ten diledikleri 50 şarkıyı da 1 ay boyunca ücretsiz olarak indirebilecekler.

      Dileyen müşteriler, tarifeye ek kontratlı, internet paketine ek kontratlı ve Hazır Kart'lılara 24 ay taksitli seçeneklerden de faydalanarak akıllı telefon sahibi olabilecek.
      
     ''Yeni kampanyamız dahilinde müşterilerimiz çok cazip koşullarla akıllı telefon sahibi olabilecek''
     
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, akıllı telefonların hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren, daha eğlenceli hale getiren kendisi minik ama etkisi büyük cihazlar olduğunu belirterek, şirket olarak herkesin bu yeniliği hayatının bir parçası haline getirip mobil dünyanın zenginliklerinden faydalanmasını istediklerini kaydetti.

      Yeni kampanyaları dahilinde müşterilerinin hem çok cazip koşullarla akıllı telefon sahibi olabileceğini, hem de kendilerine akıllı telefon deneyimini bir an önce yaşayabilmeleri için armağan ettikleri bedava internetin keyfini çıkaracaklarını aktaran Sayın, ''Akıllı telefon hareketimiz sayesinde 5 Turkcell müşterisinden birisini akıllı telefon sahibi yapmayı ve daha çok müşterimizin Hayat paylaşınca güzel demesini hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde