Turkcell'den kurumsal müşterilere ''6 Ay Bizden''

Turkcell'den kurumsal müşterilere ''6 Ay Bizden''

Turkcell, kurumsal müşterilere yönelik ''6 Ay Bizden'' kampanyası başlattı.

Turkcell'den kurumsal müşterilere ''6 Ay Bizden''
16px
24px
18.04.2011 12:44
ABONE OLgoogle

     Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya çerçevesinde yeni kurumsal hat alarak Star, Avantaj, Eko ve Şirketİçi paketlerinden herhangi birini 24 ay kullanmayı taahhüt edenlerin faturası 6 ay boyunca Turkcell tarafından karşılanacak. Kampanyadan yararlanan ilk 100 bin kişi ilk faturaları ve takip eden 6 ay boyunca paket ücretini ödemeyecek. 

     6 Ay Bizden kampanyasından yararlanmak isteyenlerin seçebileceği paketler arasında yer alan Star Paket ile vergiler dahil ayda 79 liraya şirket içi 5 bin, Turkcell aboneleriyle 5 bin, her yöne 3 bin dakika konuşmak mümkün olurken; Avantaj Paket, vergiler dahil ayda 60 liraya şirket içi bin, Turkcell aboneleriyle bin, her yöne 500 dakika; Eko Paket, vergiler dahil ayda 39 liraya şirket içi 500, Turkcell aboneleriyle 500, her yöne 300 dakika; Şirket İçi Paket ise vergiler dahil ayda 14 liraya şirkete kayıtlı hatlar ile 6 bin dakika konuşma imkanı sunuyor. 

     25 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli olacak kampanyadan, Turkcell'den yeni kurumsal faturalı hat alan, hattını Turkcell kurumsala taşıyan faturalı hat sahipleri ya da hattını bireyselden kurumsala taşıyanlar yararlanabiliyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde