Turkcell'den "Kamu Haber Paketi"

Turkcell'den "Kamu Haber Paketi"

Turkcell, kamuda çalışan ya da çalışmak isteyenlerin merak ettiği her şeyi, Kamu Haber Paketi ile anında cep telefonlarına gönderecek.

Turkcell'den "Kamu Haber Paketi"
16px
24px
13.01.2010 14:51
ABONE OLgoogle

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, kamu sektöründen son dakika haberler, duyurular ve iş ilanlarından anında haberdar olmak isteyenler, KAMU yazıp 7777'ye mesaj göndererek Kamu Haber Paketi'ne abone olabilecek.

Turkcell'in, iş ortağı Done ve Anadolu Ajansı işbirliğiyle servise sunduğu Kamu Haber Paketi ile kamu sektöründen haber, duyuru ve iş ilanları günlük olarak kısa mesaj ile öğrenilebilecek.

Turkcell İçerik ve Operatör Servisleri Bölüm Başkanı Sertan Eratay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bireysel ve kurumsal müşteriler için mobil içeriğin her geçen gün daha da vazgeçilmez hale geldiğine dikkat çekti.

Kamu Haber Paketi ile kamu çalışanlarının veya kamu sektörüyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak isteyenlerin, kamu sektörüne ilişkin bilgi ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay şekilde karşılamayı hedeflediklerini söyleyen Eratay, "Kamu çalışanları bu servisten alacakları SMS'ler ile her an her yerde kamu ile ilgili bilgilere ulaşabilecek. Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak kamu çalışanlarına yeni içerik ve servisler sunmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

Faturalı hat sahibi ve Hazır Kart'lı tüm kamu çalışanlarının yararlanabildiği bu servis aboneleri, haftalık 0,6 lira/3 kontör ile ücretlendiriliyor.

Kamu çalışanlarının yanı sıra diğer Turkcell kullanıcıları da isterlerse Kamu Haber Paketi'ne abone olabiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde