Turkcell SlimVINN ile Türkiye ve Avrupa'da bir ilke adım imza attı

Turkcell SlimVINN ile Türkiye ve Avrupa'da bir ilke adım imza attı

Turkcell'in SlimVINN'ı Türkiye ve Avrupa'da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Turkcell SlimVINN ile Türkiye ve Avrupa'da bir ilke adım imza attı
16px
24px
31.08.2012 13:48
ABONE OLgoogle

Konuya ilişkin Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in tasarıma önem veren teknoloji meraklılarına, eşsiz mobil internet deneyimi sağlayan VINN'ların en yeni üyesinin, sadece 20 gr ağırlığında ve 8 milimetre kalınlığındaki SlimVINN'lar ebadı itibarıyla Türkiye ve Avrupa'da bir ilk olma özelliği taşıdığı belirtildi.

      Bilgisayardan mobil internete 21.6 Mbps hızında ulaşmayı sağlayan SlimVINN'ların hız, incelik, hafiflik ve performansları ile taşınabilirlik, şıklık ve performansı birleştiren mobil dünyanın yeni ürün segmenti ultrabooklar için ideal bir tasarıma sahip olduğu, 65 x 24.5 x 8 milimetre boyutlarındaki yeni cihazın 2 renk alternatifi bulunduğu kaydedildi.

      Bugüne kadar 1,5 milyonun üstünde satış rakamına ulaşan VINN'ların yeni üyesine 12 ay kontratlı fiyatlarla ve 29,90 TL ön ödemeyle, 4 GB standart SlimVINN'a 32,90 TL ve limitinde duran 4 GB versiyonuna ise 35,90 TL'ye sahip olunabileceği bildirildi.

      SlimVINN'ın limitinde durma özelliği ile kotanın aşılması durumunda ek bir ücretlendirme yapılmadığı dile getirilen açıklamada, daha fazla kota ihtiyacı olanlar için 8 ve 15 GB'lık seçeneklerin de mevcut olduğu ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde