Turkcell Milyar Dolarlık alım için hangi bankalardan kredi alacak?

Turkcell Milyar Dolarlık alım için hangi bankalardan kredi alacak?

Turkcell, 500 milyon dolar ve 445 milyon euro tutarında 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanım periyodu olan bir kredi anlaşması imzaladı.

Turkcell Milyar Dolarlık alım için hangi bankalardan kredi alacak?
16px
24px
18.09.2015 15:54
ABONE OLgoogle
Turkcell; BNP Paribas, Citibank, HSBC, ING ve Intesa Sanpaolo ile kredi anlaşması imzaladı.

Turkcell, BNP Paribas, Citibank, HSBC, ING ve Intesa Sanpaolo bankaları ile 500 milyon dolar ve 445 milyon euro tutarında 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanım periyodu olan bir kredi anlaşması imzaladı. 

Turkcell tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimizin ve grup şirketlerimizin altyapı yatırımları ve oluşabilecek yatırım fırsatlarının finansmanında kullanılmak üzere, şirketimiz ile BNP Paribas, Citibank, HSBC, ING ve Intesa Sanpaolo bankaları arasında 500 milyon dolar ve 445 milyon avro tutarında 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanım periyodu olan bir kredi anlaşması imzalanmıştır.

Söz konusu teminatsız kredi 2 yıl geri ödemesiz, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir ana para geri ödemeli olup yıllık faiz oranı 3 aylık Libor/Euribor +  yüzde 2'dir" denildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde