Turkcell CEO'sunu güldüren şikayet

Turkcell CEO'sunu güldüren şikayet

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e bir vatandaşın yönelttiği soru herkesi güldürdü.

Turkcell CEO'sunu güldüren şikayet
16px
24px
15.12.2012 10:28
ABONE OLgoogle

Bursa'da 'Yenilikçilik Sempozyumu’nda konuşan Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e bir vatandaşın yönelttiği soru herkesi güldürdü.

 BUSİAD tarafından düzenlenen 3. Bursa Yenilikçilik Sempozyumu Çrowne Plaza’da gerçekleştirildi.

Turkcell’in yatırımları ve mobil iletişim teknolojileri ile ilgili son gelişmeleri anlatan Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv, 45 dakikalık sunumunun ardından iş dünyasının sorularını cevapladı. Bu sırada bir vatandaşın yönelttiği soru herkesi güldürdü.

Yaşlı bir vatandaş, tanımadığı bir kadının Turkcell bayiinden aldığı cep telefonu sebebiyle kendisine çok fazla fatura geldiğini söyledi.

Vatandaşın, “O kadının adına ayda 1-2 tane mektup geliyor. Adresi, posta kodu her şey aynı. Ben o kadını ne tanırım ne bilirim. Lütfen bana yardımcı olun. Artık bu mektuplar gelmesin” demesi herkesi güldürdü.

İlginç soru sebebiyle bir anlık şaşıran Ciliv, daha sonra “Şimdi sizin yanınıza bir arkadaşımızı yönlendirip probleminizi çözeceğiz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde