Türk modasını canlı mankenler tanıttı

Türk modasını canlı mankenler tanıttı

Tween; Londra'daki "moda haftası" çerçevesinde, İlkbahar-Yaz 2011 koleksiyonunu dikkat çekici bir etkinlikle tanıttı

Türk modasını canlı mankenler tanıttı
16px
24px
28.09.2010 13:32
ABONE OLgoogle

Dünya modasında etkinliğini her geçen gün arttıran, dünyaca ünlü isimlerin giyimine yön veren TWEEN, farklı ve özgün koleksiyonlarının yanı sıra yurtdışında gerçekleştirdiği etkinlikleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor…

Başta Londra, Milano ve Barcelona olmak üzere dünya moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Tween; Londra'daki "moda haftası" çerçevesinde, İlkbahar-Yaz 2011 koleksiyonunu dikkat çekici bir etkinlikle tanıttı. 1930'lu yılların boks hikayelerinden esinlenilerek tasarlanan koleksiyondaki kıyafetleri, canlı mankenler etkinliğin düzenlendiği mekanda bir koltukta oturarak beğeniye sundular.

22 Eylül’de, Tween markasının yaratıcı ruhunu yansıtan, Il Bottacio Venue’de hazırlanan büyülü atmosferde, bütün İngiltere’nin moda endüstrisindeki kult isimleri, bir araya gelmesi imkansız ünlü departman store ve butiklerin alıcıları bir araya geldi.

Ayrıca, İngiliz moda sektörünün önde gelen temsilcileri ve çok sayıda moda dergisinden yetkilinin de katılımıyla,Tween’in  bir dünya markası olma yolunda attığı güçlü adımları yansıtan, çok özel bir gece yaşandı.

Tween İlkbahar- Yaz 2011 koleksiyonuna özel tasarımları ile katkıda bulunan, İngiltere’nin yükselen genç yeteneği, ünlü tasarımcılardan Omar Kashoura da bu önemli organizasyonda yer aldı.

Tween Yaratıcı Direktörü Güneş Güner Işık, yurtdışında Tween’e gösterilen ilginin her sezon daha da arttığını, gelecek yıllarda Moda Haftası’na defileler düzenleyerek katılabileceklerini ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde