Türk işadamının Phuket adası'nda feci sonu

Türk işadamının Phuket adası'nda feci sonu

Bursa’da, faaliyet gösteren bir tekstil şirketinin ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen, iş görüşmesi ve tatil için gittiği Tayland’ın Phuket Adası’nda feci şekilde can verdi

Türk işadamının Phuket adası'nda feci sonu
16px
24px
08.07.2014 08:19
ABONE OLgoogle
Bursa’da, faaliyet gösteren bir tekstil şirketinin ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen, iş görüşmesi ve tatil için gittiği Tayland’ın Phuket Adası’nda boğularak yaşamını yitirdi.

Bursa’dan 4 arkadaşıyla ham bez ithal ettiği Tayland’a giden Yalçın Dağdelen, dün Puket Adası’nda bulunan Le Meridien Phuket Beach Oteli’nin plajında tehlike işareti olarak konulan kırmızı-sarı bayrak dikiliyken denize girdi.

Yüksekliği 4-5 metreyi bulan dalgaların arasında kaldığı bildirilen Yalçın Dağdelen iddiaya göre kayalara çarptı.

Otel cankurtaranları tarafından denizden çıkarıldığında bilinci yerinde olmayan Dağdelen hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Dağdelen’in ölüm haberi Phuket Gazette adlı internet sitesinde de haber olarak yer aldı. ’Kırmızı bayrağa dikkat etmeyen Türk turist boğuldu’ başlığıyla verilen haberde, Dağdelen’in bu yıl Phuket’te boğularak yaşamını yitiren 6’ncı kişi olduğu belirtildi.

İnternet sitesi haberinde Cankurtaran şefi Uten Singsom’un açıklamasına da yer verdi. Singsom, dalgaların çok güçlü olduğunu ve Dağdelen’in büyük bir dalga tarafından sürüklendiği ve kaybolduğunu söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde