Türk iş kadını, dünya telekom sektörünün en etkili 50 kadını arasında

Türk iş kadını, dünya telekom sektörünün en etkili 50 kadını arasında

GTB dergisinin “50 Women To Watch” listesinde bir Türk şirketinden tek isim

Türk iş kadını, dünya telekom sektörünün en etkili 50 kadını arasında
16px
24px
27.06.2016 12:01
ABONE OLgoogle
Turkcell Strateji Direktörü Ayşem Ertopuz dünya telekom sektörünün en etkili 50 kadını arasında

Global Telecoms Business dergisi, telekomünikasyon sektöründe çalışan en etkili kadınları değerlendirerek “50 Women To Watch” listesini oluşturdu. Turkcell Strateji Direktörü Ayşem Ertopuz, sektörün en başarılı kadınlarından biri seçilerek listeye dahil oldu. 

Teknoloji ve telekomünikasyon dünyasının en etkili ve en güçlü isimlerini okurlarıyla birlikte belirleyen Global Telecoms Business dergisi, “50 Women To Watch” listesini yayınladı. Dünya telekom sektöründe çalışan kadın yöneticilerin değerlendirilmesi sonucu oluşturulan listede, Turkcell Strateji Direktörü Ayşem Ertopuz da yer aldı. Ertopuz böylece listeye bir Türk şirketinden katılan tek isim oldu.

Ayşem Ertopuz, Turkcell ailesine strateji direktörü olarak Ocak 2016’da katıldı. Daha önce Arçelik, Arthur Andersen gibi şirketlerde çalışan Ertopuz, daha sonra uzun yıllar Cisco’da farklı yöneticilik pozisyonlarında görev aldı. 

Altı aydır Turkcell’in strateji direktörlüğünü yürüten Ertopuz’un dijital stratejiler, dijital pazarlama, yeni iş modelleri, liderlik ve değişim yönetimi alanlarında uzmanlığı bulunuyor. Aynı zamanda üretim, finans ve TMT (Telekom, Medya, Teknoloji) endüstrileri konularında da, kar amacı gütmeyen organizasyonlardan küresel çaptaki holdinglere uzanan bir deneyime sahip. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde