Türk iş adamının özel jetle Mikonos'a künefe servisi olay oldu

Türk iş adamının özel jetle Mikonos'a künefe servisi olay oldu

Mikonos'ta bulunan işadamı Ekim Alptekin ve eşi Nigar Talibzade, arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra canları künefe çekti.

Türk iş adamının özel jetle Mikonos'a künefe servisi olay oldu
16px
24px
27.06.2016 09:47
ABONE OLgoogle
Yunanistan'ın ünlü tatil adası Mikonos'ta bulunan işadamı Ekim Alptekin ve eşi Nigar Talibzade, arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra canları künefe çekti. İşadamı hemen özel jetini İstanbul'a gönderdi. Bu olay adada büyük yankı uyandırdı.

Posta'nın haberine göre Mikonos'ta tatil yapan işadamı Ekim Alptekin'in yaz başında adadaki Yunan arkadaşları için yaptığı jest ise kulaktan kulağa yayılıyor.

Bir gün akşam yemeğinde Yunan dostlarıyla buluşan Alptekin, sohbet sırasında arkadaşlarının künefeyi çok sevdiğini öğreniyor.



Ünlü işadamı, "Künefenin tadını çok özledik" diyen arkadaşlarına jest yapıyor; özel uçağının pilotunu arayarak ertesi gün adaya İstanbul'dan künefe getirtiyor.

Bu olayı yakın arkadaşları, adadaki herkese 'Dost canlısı müthiş Türk Ekim Alptekin' diye anlatarak ünlü işadamını efsane haline getirdi.
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde